AKTUELNO

Scenario za film!

Filip Car zabavljao je Slađanu Lazić i Bebicu u dnevnoj sobi, a zatim je odlučio da po ko zna koji put oduševi i ponizi Maju Marinković u isto vreme. Pričao joj je priču o njihovoj tragičnoj ljubavi koja se završava smrću.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovakav je moj pas, a ona liči na mog psa majke mi ljudi. Ja sedim, ona sedi, ja ustanem, tako i ona. Ja levo, ona levo, ja pravo, ona pravo, ja negde, ona gleda. Ista Lemurica - rekao je Car.
Ne možeš da shvatiš da me voliš kao boga - rekla je Maja.
Kad budem penzioner na štapu priznaću Lemurici da sam je najviše od svih voelo, ali nije bila najbolji izbor za mene. Negde se na Kalemegdanu nađemo i sednemo, tad ćemo i umreti - rekao je Car.
Bebice kakav si ti psiho, aj tebe vidim kao lika koji će kupiti stan pored Zole i Miljane ili u auto - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Moraš da shvatiš da nema Zole i Miljane - rekao je Bebica.
Izvadim iz ruksaka onako star i nemoćan, dolazim tebi da ti kažem jer osećam da sam gotov i tražim te da ti ispričam. Iz torbe vadim sutlijaš da ti dam, čokančić da popijemo i ti onako zadnje atome snage. Ja te ganjao, lovio, ti bila u nekom staračkom domu, suza suzu stiže i ono tvoje "Nemoj da napravim haos za čas posla, lagao si me sve vreme, pitala sam te, odgovori mi". Lemurica 77 godina, a ja punih 81, deda gotov i ja tu nemoj pusti me. I kako Lemurica krenula da me opali štapom ja crtu, ona za mnom preko klupe i auto nas pokupi. E tako se to završilo - rekao je Car.
Pa ti maštaš da ostariš sa mnom, u grob bi sa mnom - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.