AKTUELNO

Ovo je istina o njihovom odnosu!

Ana, sada već bivša supruga učesnika "Zadruge" Zvezdana Slavnića, oglasila se putem lajva na Instagramu kako bi svojim pratiocima, koje je u velikom broju stekla nakon što ju je suprug s Anđelom Đuričić prevario u rijalitiju, objasnila istinu o svom braku u kojem je bila pre Zvezdana.

Naime, Zvezdan je u "Zadruzi" ispričao da je Ana pre njega bila udata, a mnogi su protumačili da je tadašnjeg supruga varala sa Slavnićem.

Foto: Pink.rs, Instagram Printscreen

Želim da završim sa tim. Nisam bila svesna toga da će ovo izazvati ovakvu neku medijsku pažnju. Stvarno se ne nosim sa ovom situacijom i iznenađena sam da ljudi misle da napolju igram rijaliti. Videla sam u klipu da je Zvezdan pričao sa Lepim Mićom i sa Mikicom Bojanićem i da je objašnjavao koliko se mi dugo znamo, da smo prijatelji od srednje škole, da je on bio tu na kraju mog braka... - počela je izlaganje Ana u "lajvu" na Instagramu.

- Zvezdan kada se izražava saseče rečenicu, pa je ne završi. Hteo je da kaže da je bio tu i kada sam se razvela, a on je ispričao kratko i mnogi ga nisu razumeli. Ja sa mojim bivšim suprugom imam dvoje dece i ja sam sa njim u predivnim odnosima. Mi smo jako dobri prijatelji i naravno da ga nisam varala - dodala je Ana.

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs