AKTUELNO

Drama!

Voditelj Milan Milošević je dao reč Filipu Caru, kako bi prokomentarisao raspodelu budžeta Zorice Marković.

U čemu je bio problem sa Zoričinom podelom budžeta? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kad sam spolja gledao, ni ne moram toliko da pratim rijaliti, vidim odmah na Pink.rs-u, odmah polovim ljude. Zoricu sam upoznao spolja. Jako mi je draga. Zorica je stereotip rijaliti igrača. Ona je totalno drugačija napolju i ovde. Ona je ozbiljan rijaliti igrač. Ovi zadrugari bi trebalo da vagaju sve što kaže, iskusna je. Danas sam se ljutio na Zoricu u prvom poluvremenu budžeta, smatrao sam da ih Zorica namerno potpaljuje, namerno produžava sastanak. Ali sam posle shvatio da bi sastanak trajao 45 minuta da se niko nije upecao na to što ona kaže. Ona nije okolišala, išla u dubioze... Pokazala je koliko drugi zadrugari poštuju nas koji čekamo slavu. Ja nikad ne zameram kad je u pitanju iskren konflikt, to ne može da se kontroliše, kao danas Matora i Palčica. Ali zameram ljudi koji imaju potrebu da pričaju o bespotrebnim stvarima. Ušao sam sa nekom dozom rezerve o Mikici, ušao u nepotrebnu priču. Danas je i Sofija Una imala potrebu da dokaže da nije ukrala krem... A sinoć se na krsnu slavu klela u majku da nije nešto uradila, pa posle tri minuta priznala krivicu. Mada smatram i da Zorica nije bila totalno iskrena ove tri nedelje u nekim podelama - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kratko ću te prekinuti. Biću opet vođa jer ide Nova godina, onda ide zakucavanje, ne mogu da ispucam metke sve - rekla je Zorica.
Ako Bojan Simić kao dugogodišnji prijatelj ne zamera tri mala budžeta zaredom, to što je rekla da mu je prljava posteljina i crna, što bih ja Zorici zamerao. Da li je Zorica kriva što joj neko ne zamera? - pitao se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Dala mi je mali budžet prošli put jer nije imala više, pa mi je dodala. Dala mi je male budžete, ali mi je dodala. Ja materijalista nisam. Prvo, dala je svima male budžete zbog ovog zadatka. To za posteljinu nije u redu. Ja sam bio bolestan. Te tračeve, znači, priče, znači, mene ne zanima. Zorice, moj si prijatelj, kad si mi dala mali budžet, rekla si: "Brate, nema više, podelićemo zajedno". To sam danas i Filipu rekao. A ovih dva soma, to je zbog ovih lisica - pričao je Boki.
Razvalila ih je Zorica, svaki put. Pokazala je ko koliko koga poštuje.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.