AKTUELNO

Tenzija na startu!

Milan Milošević, upravo je ušao u Belu kuću i počinje omiljena emisija milionskog auditorijuma 'Pretres nedelje'.

Anđela Đuričić, ustala je kako bi navela svoje mišljenje o današnjoj Podeli budžeta, za koju misli da nije bila iskrena i da su Zorici Marković svi prećutali ono što misle.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče danasšnje podele, moram reći, iako to retko komentarišem... Zorica je imala prava da podeli prvo parovima, na osnovu toga kako smo odradili zadatak... Ima prava da nas kazni malim budžetima. Ja imam prava da kažem šta mislim. Sada, kada je treća nedelja, niko ništa ne sme da joj kaže u lice - izjavila je Anđela.
Istina, svi je ogovaraju sa strane... Iskoristila je moje ime, rekla je da sam ja spomenuo 'k', da više voliš to nego leba da jedeš... Nisi smela da kažeš istinu pa si prebacila na mene! - viknuo je voditelj.
Nisam ja tako rekla, neka bude - pravdala se Marina.
Marija ti je rekla to u lice, rekla je ispred mene, a ona se vadi na mene! Ne možeš mene da koristiš, a Mariju prekočiš - dodao je Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Većina kuće nema poštovanja prema Zorici, ali su danas pukli, jer je slušaju tri nedelje, pa je bilo šta je bilo. Meni je zasmetalo i to što o meni niste ništa rekli... - vikala je Đuričićeva.
Izvini Anđela, ali ja sve to već znam - dobacila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi su me danas požurivali, ja sam samo rekla deo onoga što zaista mislim o svima. Čak i da je sve bilo u redu, opet bih ostavila nešto za drugi put da kažem, jer se ovde ljudi menjaju... Zaista sve znam šta se ovde dešava - rekla je Zorica.
Ne znam šta sam ja danas uradio, ja samo ne želim da se svađam. Ona i ja se nikada nismo družili, da bi mogla neke stvari da komentariše, samo sam to rekao. Kada je prvi naš konflikt bio, rekao sam da ne želim da se kačim sa njom, jer ja nisam ovde zbog nje niti mi treba kadar. Ne želim da je spominjem više - govorio je Mikica o Zorici.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da garantujem da se mi opet nećemo posvađati. Jeste fino što smo nas dvoje popričali. Mene mnogi 'trpaju' ovde, govore razne laži, a na kraju se ispostavi da nemam veze ni sa čim, ali nema veze. Narod vidi kako se ko ponaša, ja sve kažem u lice i za stolom sve što mislim - dodala je Zorica.
Ovde se svađaju ljudi, pa se mire, dosadno je više. Ljuti se na mene što sam rekao da on bez nje ne bi ovde postojao. Nema potrebe da me neko vređa zbog nečega što mislim - rekao je Kerić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.