AKTUELNO

Ljubav i nada su svuda oko nas!

Majka aktuelne učesnice "Prvog benda Srbije", Mine Nikolić, gospođa Nevenka gostovala je na InstaTV-u gde je podelila detalje Minine životne priče koja zaista tera na razmišljanje.

Foto: InstaTV Printscreen

Naime, Mina je želela da otputuje u Ameriku i tamo nastavi da se bavi muzikom, ali zbog njenih zdravstvenih problema sa bubregom i dijalizama, to nije išlo tako lako.

Mlada pevačica je potom odlučila da proda stan i tako pribavi neophodan novac za transplataciju, a onda joj se javila žena koja je od tada postala njena dobra vila. Minina majka je sve do detalja ispričala i ponovo vratila veru u ljude i u to da dobrih duša ima svuda oko nas.

Foto: InstaTV

Ona je uložila stan. To je bilo veliko iznenađenje, jer ona je 11 godina išla na dijalizu, jako je želela da peva i da ode u Ameriku, imala je svoju vezu sa Amerikom, ali to nije moglo da se desi drugačije, nego da ode tamo. A da bi otišla tamo, ne može jer nema dijalize, to rešavaju vrlo jednostavno, kratko traje dijaliza, pa odmah transplatacija. Da bi se tamo uradila transplatacija treba para, mi nismo imali para, nije htela sms poruke, nije taj tip i rekla je jednostavno: "Ja ću da prodam stan". Ona je stan dobila od tate kao nasledstvo. Rešila je da proda stan, to se tako brzo dogodilo, za par dana. Dok je bila u banci da uzima novac, javio joj se donor. Nije shvatila odmah. Javio se kontakt, za par dana je bilo gotovo. Došla je Ljilja, to je Minina druga majka, kao sestra mi je, najdivnije biće, niko od njenih nije znao da daje bubreg. To je Minina vila, otišle su, obavile to što je trebalo, vratila se, mi smo je sačekali na aerodromu. Žena otišla, nastavila da živi svoj život, ona je naš sastavni deo života. Ja sam počastvovana što je imamo, svi je volimo. Za nas je Mina ljudsko biće, sa bubregom ili bez, niko ne zna kako je u njenim cipelama - rekla je Minina majka, a potom dodala da je gospođa koja je njenoj ćerki donirala bubreg najdivnije biće na planeti:

Foto: InstaTV Printscreen

Nije htela da primi 500 dolara nazad. Na Fejsbuku je čula za Mininu priču. Mina je rekla: "Ja imam pare, treba mi bubreg", a žena se odmah javila. Sada imamo više ljubavi, ona je pokazala nama da postoji ljubav svuda oko nas. Svi smo fajteri, ne damo se mi, svi treba da se bore - dodala je Nevenka.

Autor: R.L.