AKTUELNO

Pozitivno iznenadili sve!

Treću grupu na večerašnjoj spektakularnoj "Zadrugoviziji" čine Miki Đuričić, Slađana Lazić i Maja Kovačević, koji su spojeni kao zadrugari koji ne učestvuju u zadatku "Sudbinske lisice". Oni će se predstaviti čuvenih hitom "I'm So Excited", američke grupe Pointer Sisters.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja i Slađa su odmah digle atmosferu u studiju svojim vrelim plesom i atraktivnim odevnim kombinacijama. Miki je iza njih glumio mačo muškarca oko kojeg one obleću. Maja je zapevala prvi deo pesma, a nosila je plavu periku, dok je Lazićeva skidala Đuričića. Stručni žiri je poskakao na noge i igrao sa njima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceo nastup možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Nakon nastupa, usledeli su komentari stručnog žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Scenski nastup super. Miki se uvek super očeše, prošli put o Sanju, sad o Slađu. Devojke, svaka čast. Miki, svaka čast na koregorafiji. Super ste - rekao je Đedović.
Miki, moram da primetim tvoju boju kose, svi smo se smejali. Ovako treba da izgleda Zadrugovizija. I scenski i pevači, izgledali ste svetski. - istakla je Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako izgleda scenski nastup - krenula je Sandra Rešić.
Da li si u vezi sa Zodijakom? - pitao je Miki.
Nema informacija iz spoljnog sveta - dodala je Sandra.
Ona je i začetnica "Sudbinskih lisica" - ubacio se Đedović.
Iznenađena sam kako Maja peva. Davala sam povratnu energiju. Moja mama te obožava. Iznenadila si me kako zvučiš. Što se mene tiče visoka ocena - dodala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Odlično. Volim kad ljudi pokažu kreativnost. Majo, meni je ovo okej zvučalo, svaka vam čast. Top - rekao je FIlip Đukić.
Prvo da pozdravim svog rijaliti ćaleta. Podmladio si se. Šteta što nisi vezan sudbinski. Nemoj da te nervira onaj moj sin, ti si njemu deda. Pozdrav za Staniju iz Užica - dodao je Bora Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare žirija možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs