AKTUELNO

Muzička zvezda Lepa Brena više od četiri decenije aktivna je na našoj javnoj sceni, a kako kaže, srećna je što je uprkos svemu uspela da ostane normalna i prirodna.

Kako kaže, ona kod svoje kuće, van reflektora, nije zvezda, već supruga, majka, domaćica.

- Pravi profesionalnci, ljudi koji su uspešni u svom poslu, koji su postigli svoj alterego i srećni su što rade posao koji vole, zaista nemaju razloga da glume nešto, ni u profesionalnom, a pogotovo ne u privatnom životu. Kada siđete sa scene i dođete kući, skinete šminku i profesionalnu garderobu, u svojoj kući ste domaćin, bavite se vašim privatnim poslovima, decom, familijom, prijateljima - kaže Brena i dodaje:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

S- uština života jeste raditi posao koji volite, ali život ima mnogo drugih kockica, mozaika, koji treba da budu spojeni u veliki. Bez te ravnoteže između profesionalnog i privatnog života ne možete da budete normalna osoba.

Brena uživa dok provodi vreme sa svojim sinovima, a kako je ispričala u emisiji "Ekskluzivno", Viktor je stalno juri s mobilnim telefonom u ruci.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Moj najmlađi sin mnogo voli da me slika kada ujutro ustanem, pa u pidžami i bade mantilu hranim pse koji su u dvorištu... Kada obilazim svaki kutak svoje bašte, da vidim da li je zasađeno to što treba, da li je pokošena trava... Kada ste kod kuće, radite sve stvari koje radi svaki običan čovek. Odlazak na pijacu, u šoping... Ne možete se nikada odvojiti od ljudi.

Brena je, inače, vrlo bliska sa mladom folk zvezdom Aleksandrom Prijović, koja je udata za Filipa Živojinovića, sina iz prvog braka Bobe Živojinovića. Jedna o drugoj uvek govore hvalospeve, zbog čega niko nije uzeo za ozbiljno nedavni trač, da su posvađane. Naprotiv, Brena ne propušta priliku da o Aleksandri kaže sve najlepše.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Aleksandra je predivna osoba. Napravila je ozbiljne korake ne samo na estradi, već i u šoubiznisu. Zahvaljujući njenoj posvećenosti i njenom timu, koji predvodi Filip Živojinović, ali i kompatibilnosti, dogovoru, odlučnosti... Načinu na koji biraju pesme... Sigurno će Aleksandra u budućnosti biti lider, ne samo na Balkanu, već i šire. Ona će pokazati kakva će biti velika zvezda na našem prostoru, a nadam se i u čitavom svetu.

Autor: D.T.