AKTUELNO

Prepustila se!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Filipa Cara.

Kako se sad desilo da se vratiš Aleksandri? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta znam, desila se situacija sa lisicama i eto žurka, sve se namestilo. Ja sam rekao, sve što sam pričao stojim iza toga. Ja sad radim loše sebi i njoj da smo bliski i da smo zajedno i da se deislo to jutros i da će nastaviti da se dešava. Ja pokazujem neobiljnost prema sebi i njoj, jer znam na koju će osudu da naleti. Žene su satkane od toga da ih zanima tuđe mišljenje i šta će njima da se priča. Ozbiljno sam neispravan prema sebi i prema njoj, a kad sam se razišao bio sam ispravan. Blizina odradi svoje. Ja sam se plašio tih lisica, bežao bih od ovoga. Desilo se šta se desilo, šta mogu? Mislim da je bilo neispravno što smo krenuli u kontakt, ispao sam ponovo neispravan prema nekome, ko možda sad opet gleda da sam ispao ispravan i da je na kraju sezone bio zahvalan. Ja znam sam za sebe da nisam ispravan. Ja nikad nisam pričao da sam moralan. Ove godine ne praštam nikome ništa, ruka na facu, šamar. Vraćam se na ono kakav sam napolju i ne dozvoljavam - pričao je Car.
Ja sam sigurna u to da je on ušao u nameru da što više ponizi devojke sa kojima je isplanirao da se igra. Prva etapa je bila da ostavi Dejana, a da ne bude ništa, druga etapa je da imaju s*ksualne odnose, a da ne uđu u vezu, a da li će da uđu u vezu, pa da vide da ne odgovara ne znam. Drago mi je da je Milica pokazala svoje lice, a ona je meni rekla: "Pusti, mene ne gleda kao ostale". Dokazao je i ti kakva si. Dokazao je da Aleksandra nije devojka koja može da bude verna, a sad možda čeka da uđe neka nova, pa da se i kod nje prešalta. Ja mislim da će Maja ovog puta biti pametna, bar jedna da me posluša. Miljana nije htela, Aleksandra nije, MIlica nije, bar jedna neka me posluša i odavde izađi ponosna - govorila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona meni ne može da bude rijaliti, kad sam bio sa njom, dok je niko nije ni znao. Ja znam šta bi podržala moja porodica, a to je da ostanem sam. Za mene je limunada da neko ostavi momka i bude sa mnom, još je i pre bila sa mnom. Tako ste govorili da sam i sa Dalilom zbog rijalitija, pa sam izašao i stao na binu, pokušao i napolju da se ostvarim sa njom - poručio je Car.
Ja sam možda ishitreno reagovala kad sam se ogradila i rekla da neću nikad biti sa njim kad je legao pored Milice. Ja znam kakav moj i njegov odnos može da bude i kakav je bio, može da bude sad i mnogo gori ili bolje, ne znam. Opustila sam se, radim šta mi se radi i prija mi sve to. On razmišlja kakvu ću osudu da dobijem, kako će ljudi da komentarišu. Ne znam kako se šta gleda, ni ne zanima me. Radim šta prija mom srcu, meni je lepo. Napolju se dokazuju neke stvari koje sam ja pričala prošle godine i meni je drago, svima želim sve najbolje. Ja sam svoju sreću pronašla pored Filipa, on neka je pronađe gde misli. Očigledno nisam nikog toliko povredila, mirna mi je savet. Sa Filipom mi je lepo, neću ništa preterano da planiram - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.