AKTUELNO

Haos za stolom!

Anđela Ilić je dobila reč od Zorice Marković.

Što se tiče osoba koje imaju petlju, ja ću navesti ženu, majku, kraljica, a to je Zorica Marković, a osoba koja nema petlju jeste Adam Labunski, jer se poneo u nekim situacijama kao deovjčica plačljiva - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću se voditi onime ko ima onu stvar, ko nema. Druže se radi kamera, priča, lažne veze, povraća mi se od toga. Ko ima petlju, to je po meni Ivan. Volim kada ustane i kaže šta misli u lice. Opet se šlihtate, niste svoji, ja ni od koga ne tražim, ja se sam borim kroz život, to me je sport naučio. Neću da ulazim ni u jednu lažnu vezu, ni da mi se smeje neko, da me gura neko ovde. Mićo, ne sviđa mi se ni jedna devojka, sem nje (Anđela) i sviđaće mi se dok ne ugledam neku drugu koja će mi se svideti. Po meni ima petlju i Marko Stefanović, koji ima petlju da se suprotstavi, isto ima petlju i Peca...Bebica nema petlju. Dozvoljava da ga Miljana udara i sve to, a on da gura kolica prošle sezone. Blagi užas! - rekao je Kerić.
Izdvojila bih Aleksandru, treba imati petlju ustati i reći, a ne petljati i muljati. Da li ja osuđujem ili ne, to nije bitno, bitno je da je skupila m i rekla. Navešću svog momka, jer on kad nekog ne gotivi, ustane i to kaže. Ko nema petlju? Ne znam. Nemaju petlju ni adam Adam, ni Marko MMA. Iako on kaže da se plaši svojih reakcija, ali ako ti nisi imao petlju da se suprotstaviš jednom Brendonu - rekla je Momčilovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da ovde mnogi nemaju petlje da kažu šta misle. Uglavnom, te osobe se nikada neće poštovati. Osobe koje imaju petlju da se suprotstave svima, to je Marija Kulić i zbog toga mi je jedna od najdražih. Osobe koje nemaju petlje, to će biti Bebica, jer ne može da se suprotstavi svojoj devojci, a ostalim zadrugarima ne može, jer nema inteligencije - rekao je Dragić.
Mislim da je bolje neka ostane tako da se neke druge stvari rešavaju napolju. Po cenu obraza, ostaću suzdržan. Što se tiče nekoga ko ima, ajde da kažem, najveću petlju ili hrabrost, spadaju Miljan, Miki, ali ću izdvojiti Filipa Cara, kao neko ko je imao petlju da prošle, a i ove godine posluša svoje srce i da ga ne zanima osuda naroda, a ni zadrugara. A neko ko ima najmanje petlje, to su svi ljudi koji se žale Mići za neke svoje probleme, što sam iks puta čuo, ali ću navesti Brendona - rekao je Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Po mom mišljenju, petlju ima moj dečko Zola. S obzirom na to kako mu je bilo prošle sezone, dobar je ove. U odnosu sa mnom nema. Petrući je osoba koja nema petlju, nije nikada pokazao petlju u vezi sa Palčicom, trpi uvrede i batine - rekla je Anita.
Izdvojiću Kerića - rekao je Petrući.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.