AKTUELNO

Prognozira budućnost!

Voditelj Milan Milošević podigo je Ivana Marinkovića i postavio mu pitanje.

Da li si se ti to nama zaljubiškao u Aleksandru?

Foto: TV Pink Printscreen

Uff... Zorica misli da sam u Milicu, a u stavri sam u Sanju. To što Milica voli Marka, ne znači da ja nisam u nju - rekao je Ivan.
Trebaju ti Aleksandrini fanovi - rekla je Miljana.
Naravno da nisam zaljubljen u Aleksandru, samo sam u svoju ženu zaljubljen i doživljavam leptiriće u stomaku koliko mi fali, a za trenera ću da te ubijem, već imam tripove i teorije - smejao se Ivan.
Ja ću Aleks i Filipa do sledeće sezone da ih skapiram kao par i onda ću ja braniti njihovu ljubav i ponovo ću biit njen drug i slušati o njihovoj vanvremenskoj ljubavi van Zadruge - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka Jelena pošalje Željku poklone. Mogao je ženi da kaže da mu pošalje, a danas opet nije video Željka da bi meni terao inat, a on ili se zaljubio u Aleksandru ili mu trebaju Dejanovi fanovi - vikala je Miljana.
Ona je iskoristila naše priajteljstvo, to sam joj danas rekao. Rekao sam da ću Aleks gledati kao, ako se Anđela smuva sa Markom, ja ću je gledati tako. Aleksandra NIkolić je uvek u vzeama i ja je kroz to gledam. Ne provodimo vreme jer ona ima opsesiju Filipom, šta ću ja tu.Ja ću nju ako bude sa Filipom gledati kao carevu devojku, kao i Miljanu i bebicu. Sledeće godine neka oko mene budu sve parovi i bračni krevetui, Miljnaa, Bebica, Aleks, car, Maja, Bilal, Anita, Zola, daj Bože Boki i Slađa - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta. 

Autor: M. M.