AKTUELNO

Neće da ih brani.

Tokom žurke u utorak veče došlo je do koškanja između braće Predraga i Nenada Lazića, gde je Peca čak i fizički nasrnuo na Necu.

Zbog ovoga smo stupili u kontakt sa njihovom majkom Julijanom, koja je bila vidno uznemirena.

Foto: Pink.rs, Instagram.com/jucaveljkovic

Uznemirena sam, malo sam prilegla, došla sam iz Hitne pomoći, primala sam infuziju. Zbog njih sam završila u Hitnoj, ja ne znam šta se sa njima dešava, ne znam šta im je celu noć. Oni kod kuće se zakače pomalo, jedno bez drugog ne mogu, ali ne znam šta im je noćas. Nisam mogla ni da ispratim. Moja majka ih gleda 24 sata, a ja ne smem ni da pogledam, dok se ne smirim. Noćas sam odmah promenila. Majka me je zvala jutros u 4 - rekla je Julijana i dodala:
Da li je Peca malo popio, ne znam. Da li su zbog garderobe, da li je Peci dosadilo što mu Neca dosađuje da se ne pobije, da ne pobije, ne znam... To je zbog Rodnija bilo sve. Neca se plaši da Peca ne popije pa da se zakači sa nekim.

Foto: Instagram.com/iamnecaa

Peca je u svađi rekao Neci da je folirant koji je pravio priču sa Borom Santanom, a Julijana se slaže sa Pecom.

To jeste, folirao je sa Borom, ali sad nije folirao, Neca komentariše i ne zanima ga da li će da ga vole ili ne. Ne haje, a Peca nije takav, on više voli da se druži, možda bi i on komentarisao, ali ne može da stigne od Nece - rekla je ona.

Njihova majka je dodala da ih neće braniti, te da će im sve reći u lice kada bude imala priliku.

Oni se ovde zakače, ali malo, i posle kao da ništa nije bilo. Ali noćas su preterali, da sam ja izludela, da sam promenila kanal, morala sam da zaspim, da jutros završim na infuziji. Oni znaju da su me ostavili bolesnu... Ako ostanu do Nove godine, ja ću u oči da im kažem, neću da ih branim. Potresaju i majku moju i mene. Majka mi je stara - istakla je Julijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pecina i Necina majka je otkrila da dobija lepe komentare za svoje sinove, samo nikome nije jasno odakle tolike svađe.

Sve su super komentari, samo pitaju zašto se svađaju. Ovo nije prvi put - rekla je Julijana za Pink.rs.

Autor: R.L.