AKTUELNO

Bez zadrške!

Naredni je nominovala Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Saglasna sa sa Urošem da treba da se odgovori na nominaciju, ali samo kada neko govori neistinu o tebi. On je neko ko je na početku imao dobre komentare, njegova reč je imala teržinu. Počeo je da se gubi u svojim lažima - rekla je Matora.
Kazao sam neke stvari da izrevoltiram pojedince - dodao je Uroš.
Znam, ali si sada sve ovo Zvezdanu kaozao, da bi probudio gnev u ljudima. Mene takve stavri nerviraju. Mrzim kada neko na silu pokušava da stekne autoritet. Ja radim šta mi se radi, to sam što sam. Ne volim kada neko govori da je neki usiljeni rijaliti igrač. Ne znam ga kao ovakvog, sve to što radi mene ugrožava - rekla je Matora.
Ljuta si na mene zbog drugih ljdi - kazao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljuta sam zbog sebe. Dolazim u situaciju da idem linijom manjeg otpora. Nas dvoje smo imali sukob, koji smo rešili kada sam ga ja pozvala. Našli smo se, doneo je neki sat koji sam želela. Izašli smo, račun je bio sto hiljana dinara, a dobili smo popust 30%. Pitala sam ga da li treba dam neke pare, on je rekao da ne treba. Jedno veče si došao kod mene na splav, dao je pare, a kada ljudi izlaze sa mnom, ne plaćaju ništa. Pored ovoga, imam da vam kažem nešto. Osoba koja je ukrala moj kikiriki puter od čokolade, pojela je moja go*na. Obavila sam nuždu, promešala to i ostavila u teglicu - rekla je Matora i nasavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Kazala sa Urošu da mi je najgore kada vidim nekog da mi uzme nešto. On ne želi da mi uzme rusku salatu, nego brokoli, ono što je dravo. Uroš me nije nikada uvredio, ali me boli kada govoriš da sam nekome ostala dužna. Da nisam bila akter poruka između Uroša i Anđele, rekla bih da se ona igra. Međutim, Uroš je bio taj koji je imao poverenja u nju. Kao što je napisao na zidu da je (verbalni ubica), treba tako i da se ponaša, a ne da se povlači i negira sve što uradi. Odlučila sam da me kraže više ne zanimaju. Nije me čačnuo, da bih da ga uvredila, ali me jako nervira kada govori svašta devojakama. Nije dobar čovek. Izgubio je kredibilitet, onda kada je Mikici uvredio veliku svetinju. Dokazao je da mu ništa nije sveto - rekla je Matora i dodala:
Miljana ima šta da kaže, ali želi da njeno izlagasnje bude drugačije, koristi reči za koje nikada nisam čula. U svemu tome, gubiš ono što jesi, gubiš dušu. Dobra si ri*a, ne bih se vatala sa tobom, da ne mislim tako. Ne bih mogla da pljujem, pa ližem, kao ti. Ne znam kako prekaziš olako, kada te neko polije i uvredi. Volela bih da uđeš u naredni rijaliti. Povukla si se bez razloga. Naš odnos je katastrofalan, nadam se da ćeš poraditi na njemu. Imala bih se*s sa tobom. Vodila bih ljubav sa tobom. Poslaću Uroša - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.