AKTUELNO

Otkrila i koja joj je omiljena pesma!

Pevačica Džejla Ramovića odgovarala je na pitanja sedme sile, a jedno od pitanja odnosilo se na njen odnos sa Marijom Šerifović, koji u poslednje vreme puni tabloide.

To je nekako tema već ispričana i to je meni postalo sasvim normalno, nemam više tu ništa ni da dodam - odgovorila je Džejla.

Foto: Instagram.com

Na pitanje šta Džejla i Marija jedna drugoj kažu kada ugladaju naslove u novinama vezane za njihov navodni "odnos", Džejla je odgovorila kratko i jasno:

Bože pomozi! - odgovorila je pevačica, pa nastavila:
Volela bih da se više piše o onome što ja zapravo jesam i o onome što ja zapravo radim, a to je pevanje. Volela da se na to malo više fokusiramo.

DžejlIna omiljena pesma je pesma Aleksandre Prijović "Zvuk tišine" koju je i otpevala.

Mnogo volim tu pesmu! Nikada nisam znala da odgovorim kad me pitaju - za koju pesmu nekog drugog pevača bi volela da je tvoja. Sada znam! To je definitivno "Zvuk tišine" Aleksandre Prijović.

Foto: E-Stock/TikTak

Mlada pevačice kaže da trenutno studira u Španiji i da je odličan student, a o među Špancima za sada nije našla srodnu dušu.

Zadovoljna sam životom u Španiji. Uspevam da uskladoim školu i nastupe. Malo sam se razočarala, jer sam mislila da su Španci i Španjolke onako moćni, međutim, ništa posebno - kaže Džejla.

Autor: Pink.rs