AKTUELNO

Drama!

Voditeljka Ivana Šopić je sledeće pitanje u emisiji "PItanja gledalaca" pročitala Sanji Grujić.

Da li ti je bilo drago kad si videla Filipa? I da li si očekivala nešto više od samog pružanja ruke? - glasilo je pitanje.
Nisam očekivala ništa više, čak ni da se pozdravimo, jer smo se posvađali u "Narod pita". To je to - dodala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje je dobila Milica Veselinović.

Kada ste ti i Car ispeglali odnose, niste bili dobri zbog Mensura? - glasilo je pitanje.
Filip mi se javio, došlo je do toga da se izvinimo jedno drugom. To je to. Mi lične sukobe nismo imali, ja sam ulazila u konflikte zbog dečka - odgovorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je govorila da je Mensur ljubav njenog života. Ovo ponašanje je jako čudno. Smešno mi je da ima emocije perma Caru. Ali dobro, mlada je devojka, može da ode njena emocija - ustao je Lepi Mića.
I on se kleo i za Minu i nešto, pa ju je otpalio na finalnoj žurki. A najgore je govorio za Dalilu, pa snima lajvove sa njom. Mi smo se napolju čuli non-stop spontano - rekao je Car.
Nikakvih simpatija nije bilo, ovo je revolt prema Mensuru, mržnja sa Careve strane i tako se sveti Mensuru - ustala je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

A šta je sa emocijama prema Marku, gde su one nestale? - ustao je Ivan Marinković.
Mensur i ja smo raskinuli 6. maja. Kao što sam rekla u "Narod pita", ohladila sam se. Neko mi se kleo u ljubav posle raskida, a onda sam videla skroz deseto. Stalno su mi stizale proverene informacije. Vremenom sam se ohladila od Mensura. Da, svideo mi se Marko, činjenica je, izdešavalo se šta se izdešavalo. Kad je krenulo da se priča o Filipu - istakla je Veselinovićeva.
Ja nisam čuo F od Filipa od tebe - rekao je Marinković.
Milice, previše je brzo - dodao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste rekli sve što ste imali? - pitao je Car.
Ne, pala je d*kica Marku Markoviću ispod one jastuk kućice! - ustala je Zorica.
Ja sam to video. Ja za devojke sa kojima sam naveći sud, ja vidim. Isto tako, ako neko udari na nekoga sa kim se družim ili sam, ja ću da branim. Ne mislim fizički, ali na sve moguće načine ću se potruditi da odbranim. A Mariji Kulić kažem da ne vodi abrove. Bude li nastavila ovo što radi... - pričao je Car.
Ja ću da radim taš ja hoću, ti mene ne možeš da ucenjuješ. Sve što budem mislila o Milici, o vašem odnosu, ja ću reći, a ti izvoli, pričaj sve - nastavila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričaš Milici da znaš šta radim, Aleksandri da sam bacio buvu za Dejana - nastavio je Car.
Sada ću pratiti samo vas. Moje mišljenje je da ti se Milica ne sviđa i da nemaš sa kojom drugom da budeš, rekao si u utorak da nije neki izbor ovde. Jesi video da je zaljubljena u Marka? - pitala je Marija.
Boli me k*rac za Menzisa i ovog Marka... Mi nismo u vezi - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.