AKTUELNO

Šok!

Naredno pitanje postavljeno je Nenadu Aleksiću Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznaješ dugo Aleksandru. Zašto joj nisi rekao šta je Marko pričao za nju? - glasilo je pitanje.
Jesam njen prijatelj, ako Marko ima potrebu da joj kaže, on će to uraditi sam - rekao je Ša.
Marko nije moj tip muškarca. Pitala sam se da li je on sposoban da izmisli takve stvari, da sam ja njemu davala nekakve signale. On želi da bude u priči. Nije bitno šta se govori, jedino je važno da bude bitan. Kada je raskinuo sa Majom, uvideo je da nije bitan. Ciljano je prešao u krevet pored mog - istakla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije, to mogu da kažem, nikakav cilj nije imao - dodao je Ša.
Nisam došao tu sa ciljem. Pričalo se da je sve to prenela osoba koja je meni bliska, onda se posumnjalo na Ša - rekao je Marko.
Ja sam prišao Marku i rekao mu da ljudi vide da neke stvari kada su Aleks i on u pitanju. Miljan je takođe čuo. On je rekao: 'Totalno sam lud, ali vidim nešto!' Rekao sam im da provode mnogo vremena zajedno i da će ih na kraju povezati. Ja sam ga pitao da li postoji nešto, on je kazao da se možda ispripovao - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mu rekla da je možda nešto pogrešno protumačio. Meni je sve ovo smešno, znam da je nekom ko me gleda, isto tako smešno. Sve se čuje, sve se zna. Nemam za šta da se pravdam, nikakve signale mu nisam dala - dodala je Aleks.
Marko je uvek bio isti, sa svakom devojkom. Aleks, saglasan sam sa tobom, ali postoji jedna stvar. Ako si znala kakav je, zašto si njega izabrala da bude tvoje rame za plakanje? Verujem da ništa nisi osetila, ali pored tvojih prijatelja ovde, ti si izabrala njega da mu se poveravaš. On je možda utripovao da ti njemu šalješ nekakve signale. Možda nekom sa strane izgleda isto tako. Ti si malo glupava, pa čak i taj koji te gleda, može da pomisli dqa se nešto dešava. Sada govoriš sve najgore o njemu, sama si kriva. On verovatno laže, ne želi da prizna da je on sam utripovao da si ti njemu pokazala neke signale - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko, šta si ti video? Na šta si mislio kada si rekao Ša? - upitala je Ivana.
Kao što je rekao Ša, nisam rekao da sam zaljibljen, a ni da mi šalje signale - kazao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Z.