AKTUELNO

Samo iskreno!

Večeras se održava emisija ''Pitanja gledalaca''. Naredno pitanje bilo je postavljeno Aleksandri Nikolić. Govorila je o Miljani Kulić i njihovom prijateljstvu, Ivan Marinković je upozorio na njene namere.

Miljanu poznajem duže, jedino bi nju poslala kada bi bila nominovana sa Dejanom. U nekim situacijama nisam bila u pravu, a bila je uz mene i ranije, te stvari se ne zaboravljaju. Kakav god odnos da imamo, ja nju nekako volim. Ivana sam upoznala u ovoj sezoni, družimo se i mislim da može da mi bude prijatelj. Videćemo kako će se odvijati naš odnos. Marija i ja u svađamo smo u lošim odnosima, odvratne reči mi upućuje. Misli da podržavam Ivana - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Uopšte me ne zanima kakav odnos ima sa mojom majkom, ja nju volim. Nju i Milicu Kemez i Maju. Ivan se druži sa njom da bi imao koji glas od njenih. Krivo mi je kada se svađa sa mojom majkom, volim ih obe. Nemam apsolutno ništa protiv nje. Drago mi je što je meni neko drag, sebi omogućio da bude opet ovde i da ima podršku - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bitno mi je bilo da čujem Aleksandru. Njihova relacija, sad tek čujem, da je dugogodišnje prijateljstvo. Ne volim ljude koji na osnovu toga ne šalju ljude u izolaciju. Te nedelje njih dve nisu imale idealan odnos. Neka povede računa šta joj Miljana indirektno priča. Pazi Aleksandra, ona ćuti zna da pričam istinu - kazao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica i Marija je ubeđuju da ja želim da budem Miljana. On je ubeđuje u to, ne znam da li i Marija, ali sve to potvrđuje. Ironično sam pričala na nominacijama. On mene ne može da podnese, hoće da me posvađa, priča mi kako sam ostavljena. Ja nikada neću biti ostavljena, zato što sam divna devojka i poštujem svog momka - dodala je Aleksandra.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D