AKTUELNO

Dao sud o haosu koji je njegov najbolji drug izazvao ulaskom u šestu sezonu Zadruge!

Prethodne noći, velelpno imanje u Šimanovcima, postalo je bogatije za još jednog učesnika, kada je u Belu kuću ušao Filip Car.

Kontroverzni takmičar, podigao je ogromnu prašinu svojim prisustvom, a mnogima nije bilo dobro kada su ga ugledali na pragu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Povezan sa mnogim aktuelnim zadrugarkama i upleten u mnoge priče od početka najgledanijeg rijaliti programa na Balkanu, napravio je haos tokom lude žurke koja se orila imanjem, a Maja Marinković i Bilal Brajlović, ušli su u novi turbulentni period svog odnosa. Milica Veselinović, takođe je bila oduševljena njegovim dolaskom, što je pojačalo aferu 'Sneg' i spekulacije da su imali nešto prethodnog leta.

Foto: Privatna arhiva

Tim povodom, portal Pink.rs stupio je u kontakt sa najboljim prijateljem starog/novog učesnika, Brunom UremovićeM, ne bi li dao svoj sud o atmosferi i ponašanju Filipa nakon ulaska u Belu kuću.

Mislim da je ušao u pravo vreme i da je konačno spreman da pokaže najbolje od sebe. Sinoć je dominirao! Verujem da će voziti rijaliti onako kako treba i kako samo on ume - rekao je Bruno.

Foto: TV Pink Printscreen

O vezi Maje i Bilala ali i njihovoj strepnji kada je ulatak Cara u pitanju, Bruno je rekao sledeće:

Mislim da njega Maja ne zanima više i da mu to ne treba u životu. Verujem da je završio sa tom pričom, ali mogu da ostavim minimalno prostora za to jer su u zatvorenom prostoru... Bilala ne bih komentarisao, ne treba da se boji Cara kada je Marinkovićeva u pitanju, nije ona njegova sfera interesovanja - naveo je Uremović.

Foto: TV Pink Printscreen

Afera 'Sneg' kao i spekulacije na temu odnosa Cara i Milice, tresle su region, iako su oboje negirali da se u spoljnjem svetu nbišta nije desilo. Bruno je dao svoj sud i o ovoj gorućoj temi.

Ne znam detalje, znam samo da su se dopisivali i da je ostalo na tome. Iskreno, mislim da će tu biti nešto uskoro, a svakako mu je i pametnije da se skloni od starih priča - izjavio je Uremović.

Foto: TV Pink Printscreen

Protekle noći jedan od prvih sukoba, bio je i između Cara i Miljana, zbog toga što je Vračević spominjao i prozivao Filipa pre nego što je ušao na imanje, te su se suočili i 'rešili' svoje probleme, kada je umalo došlo do ozbiljnog okršaja.

Ne poznajem Miljana i ne bih da komentarišem previše, ali sve što mu je Car rekao sinoć - lepo mu je rekao - zaključio je Bruno za Pink.rs.

Foto: Instagram.com/brunouremovic

Autor: Jovana Matić Đokić