AKTUELNO

Srećna i zadovoljna!

Nadica Ademov, prethodne noći, proslavila je rođendan u jednom prestoničkom hotelu, a mnoga lica sa estradnog neba, bili su gosti na pomenutom događaju.

Vanja Mijatović, bila je jedna od njih, a za Pink.rs nikada raspoloženija, progovorila je o ljubavi, svom nesvakidašnjem venčanju, planovima u budućnosti ali i rođendanu na kome nije skidala osmeh sa lica.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Na samom početku, govorila je o venčanju koje je mesecima intrigiralo region, jer nije bilo tradicionalno i očekivano. Pevačica je pravila veselje iako još uvek papirološki nije bila udata, nakon čega se venčala u Dubaiju u pravoslavnoj crkvi.

Ideja je bila od mog supruga, u početku je trebalo da bude iznenađenje, ali s obzirom da je papirologija bila komplikovanija zbog venčanja u drugoj zemlji, pa su morali da mi kažu. Jeste posebno, prvi smo Srbi koji su se venčali u Dubaiju, na srpskom jeziku, a na kraju su nam rekli da smo prvi par koji je tako nešto ikada uradio. Bila sam zaista presrećna - govorila je Vanja.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Pevačica je sa osmehom na licu govorila o sreći, bebi, ali i otkrila još jednu specifičnost koja nije manir većine.

Supruga ću sigurno obradovati na neki način kada ostanem u drugom stanju, još uvek smišljam kako bih mogla. Ipak je to intimna stvar, ali svakako ne bih od publike to krila. Saznaće se kada za to bude bilo vreme, ali eto, ono što mogu da kažem, jeste da do samog kraja neću želeti da saznam pol - otkrila je pevačica.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Povodom praznika, Vanja je priznala šta je ono što će poželeti suprugu u ponoć, kao i svojim najbližima.

Uvek sebi i svojim najbližima, pre svega želim zdravlje jer je ono najbitnije. Iskusila sam to zato to uvek prvo poželim. Zdrava pamet, ambicija, novi uspesi... Moj sledeći uspeh bi bio da postanem mama. Želim da se ljudi više vole, čini mi se da je većina u poslednje vreme jako ogorečena i besna, zbog toga sam jako tužna. Zato bih volela, da budu zdravi, srećni, da bolje zarađuju, zaista mnoštvo lepih stvari... - izjavila je Vanja.

Takođe, otkrila je i šta je poželela Nadici za rođendan i priznala koliko jedva čeka njenu svadbu.

Ne znam kada će se desiti ali jedva čekam! Želim da ostane ovakva kakva jeste jer je posebna! Želim da bude još uspešnija, da bude ovek nasmejala, da ima puno lepih i srećnih trenutaka, baš od srca sve najlepše joj želim - govorila je Vanja.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Autor: J. M. Đ.