AKTUELNO

Okončan odnos do daljnjeg!

Sledeći koji je odgovarao na pitanja novinara bio je Brendon. Govorio je o Marku Smiljiću i u kom smeru će ići njihov odnos u budućnosti. Nakon njega i sam Marko je isto komentarisao.

Fizička elastičnost je spreman, a mentalno je nespreman. Digao sam ruke od njega, već dve nedelje i nešto. Kod mene su stvari postavljene drugačije, svestan sam kamera od kako ustanem. Ljudima je popustila koncentracija. Bio mi je vrsta performensa, sve se oteglo kontroli i postalo prenaporno. Svi su uticali na njega i krenuo je da se bacaka - rekao je Brendon, pa dodao:
Dok smo se družili bio mi je perfektan, posle su ga iskvarili drugi. Ništa tu ne bi dirao, nije mi bitan. Nikako ni napolju, sve je dobilo drugi oblik. Van kuće mi to nije potrebno. Zvao sam ga beli zec, koji istrči da istrenira, pa se vrati u pab jazbinu. Niko me ne interesuje, ne bi se bavio pojedincima.

Foto: TV Pink Printscreen

Sam sam kriv za sve kako se desilo. Najveći problem je što sam prodavao ličnost za mir. Kad mi je nešto smetalo, nisam hteo da kažem, da ne bi nekog uvredio - kazao je Marko, pa dodao:
Nema potrebe da ja pričam neke njegove vrline
Kažeš lepo da imaš devojku. On je kriv za svoje ponašanje, on se nervira a ništa povodom toga ne uradi, da bi skinuo sa sebe priču - dodao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre 15,20 minuta je pričao normalno, sada se kao zbunio. Sam je on kriv - dodao je Mikica.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: D.D