AKTUELNO

Nije joj bilo lako.

Pevačica Maja Nikolić u ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" spremala je nedeljni ručak. Ona se ovoga puta odlučila za gulaš sa parmezanom i suvim šljivama.

Tokom kuvanja ona je govorila o svojim sinovima Novaku i Lazaru.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj sin Novak kuva, od njega sam naučila par jela. A zbog Laze sam morala da bacim tiganj, jer je pravio jaja na oko, sa kačkavaljem odozgo. On je nešto eksperimentisao, bilo je prelepo, ali tiganj je morao da se baci. Obojica vole da kuvaju - rekla je Maja i dodala:
Oba sina su mezimci, ali volim ih na različiti način. Sa jednim odlazim na koncerte u pozorišta, a sa mlađim u bioskop. Dele sa mnom svoje tajne, osetim kad se zaljube. Novak i Lazar su mi bili od pomoći kad mi je mama bila bolesna, pomažu mi, idu u nabavku, kuvaju, spremaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je ispričala da je svoje sinove odgajala bez alimentacije, ali da nikad nije osećala gorčinu prema bivšim partnerima sa kojima ima decu.

Nisam nikad imala gorčinu. Samo sam se borila da moja deca što duže budu sa mnom. Ali odgajala sam oba deteta bez alimentacije, a svi znaju da sve samohrane majke u Srbiji treba da dobiju orden

Autor: R.L.

#Maja Nikolić