AKTUELNO

Iskusan!

Na prvoj interaktivnoj televiziji u regionu Insta TV emituje se najbolji muzički talent šou program na ovim prostorima 'Prvi bend Srbije', koji od starta napravio euforiju i oborio sve rekorde gledanosti.

Učesnici pored talenata koje pokazuju i vredno rade na njima, sve više otkrivaju i svoje pravo lice, te iz dana u dan dolazi do novih priznanja i interesantnih detalja iz njihove prošlosti.

Foto: Printscreen Insta TV

Petar Tegetlija, jedan od najmlađih učesnika muzičkog šou programa, pored prvih simpatija i zlatnog talenta, otkrio je šokantan detalj iz svoje prošlosti u razgovoru sa koleginicom Jelenom Radulović koja se žalila na njihovu cimerku Alesiju, koja je sklona 'skidanju tuđih momaka'.

Nabacuje se drugima, nabacuje se Novici, a ti si joj kao dečko! Ne znaš ti Alesiju, samo što mi dečka bivšeg nije skinula, znaš kako smo se posvađali - govorila je Jelena.
Ja sam bio tu tada, ali sredila je tri pića za džabe, ne budim se - nasmejao se Tegetlija.

Foto: Printscreen Insta TV

Sa mojim drugarima ne funkcionišem tako! Nemam ja taj problem, ja sam sa jednim drugarom razmenio pet istih devojaka i nikada se nismo svađali - otkrio je Petar.

Foto: Printscreen Insta TV

Autor: J. M. Đ.