AKTUELNO

Drama!

Voditelj Milan Milošević je nakon Marije Kulić na večerašnjim nominacijama podigao Sanju Grujić, koja je birala između Maje Marinković i Bilala Brajlovića.

Sa Majom nema odnos kao pre, ali to ne znači da mi je manje draga nego pre. Mislim da se Maja zaljubila, da ju je pogodila Bilalova prevara. Da ne oseća to što oseća, ne bi lako prešla preko tog poniženja. Cara i ostale pominje u trenucima slabosti, ne zna kako da ga povredi, pa to potencira, zna da će do Bilala da uzdrma. O Maji i dalje mislim sve najlepše, neke postupke osuđujem. Ali ima i te kako kvaliteta, jedna je od najboljih osoba u ovoj kući - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilal mi se istakao u situaciji sa Kristijanom, ove ovce su pokušavale da ga ospored. Meni se svidelo to, rekla sam da puste dečka da priča. Postao mi je drag. Kasnije je odnos zahladneo, jer mi se neprimerno obratio. Nije mi se dopao pristup, stvorila sam gard i bila odbojna. Mislim da sam prenaglila, protumačila postupak pogrešno, ali bolje što se stvorila distanca, jer sad imamo drugarski odnos. Par puta sam ga savetovala šta da uradi sa Majom, jer su ga mnogi omalovažavali. Pričali su mu da Maja voli haos kao Car, kad on to radi, kažu da je to rijaliti. Mislim da to radi da privuče njenu pažnju, možda je urodilo plodom. Maju poznajem duže, ostavljam nju - dodala je Grujićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobio Miki Đuričić.

Moram da se osvrnem i na Janjuša i Cara, jer su svi zaj*banti, sprdnja, bacanje fora, zezanje sa ribama. Šta se dešava, gledamo istu sliku. Svelo mu se učešće na s*ks, svađe i spavanje. Ako se pored toliko žena koje ga vole zaljubio u Maju, smatram da je glup. Ne vidim ništa lepo u vašoj vezi. Ništa lepo. Veza gde žena posle jednog dana pređe čoveku preko s*ksa, ja samo mogu da pomislim da vas loži. Za Maju tvrdim da je s*ksualno uzbuđuje da se potuče. To postoji, svega sam se nagledao u životu. To su činjenice. A ovo mislim, mislim da ćeš se diskvalifikovati, jer će te Maja dovesti do ludila. Što se Maje tiče, mi smo tu, znamo se iz rijalitija, mislim da nema lošu dušu prema prijateljima, ali je žena koja radi katastrofalne stvari. Od momaka je napravila sve negativno, kao i oni od tebe, ali pričam o tebi. To nije ljubav. Kaže ona da se zaljubila, zaljubila se pre pet dana. Ako se zaljubila, ljubav nije da se stalno žališ na partnera, kakva je to veza, kakva je to ljubav? Svaki put kad dokažeš da ti partner nije u pravu, s*reš po svojoj vezi, to važi za sve. Ja iz dana u dan slušam da je on kriv. Šta radiš onda sa tim čovekom? Šta je tebi lepo? Šta volite? - pitao je Miki.
Volim sve - odgovorio je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.