AKTUELNO

Njegove reči ostavile su ga u šoku!

Pevač Sergej Pajić gostovao je u jednoj emisiji gde se dotakao jezivog nasilja koje je preživela sestra njegove bivše devojke Une Kablar.

Foto: TWITTER.COM/ @LUKABOJOVIC23/INSTAGRAM.COM/UKI_Q/INSTAGRAM.COM/PRIVATNA ARHIVA/INSTAGRAM.COM/SERGEJPAJIC

Ja poznajem Saru, viđao sam je dok sam bio sa Unom. Oglasio sam se, proširio sam drugim influenserima da i oni kače. Samo mi je žao što je moralo nešto da se desi da bi influenseri uključili u borbi protiv bilo kog nasilja, a pogotovo nad ženama. Čuo sam da je pušten i da je izjavio stvari koje nisu baš normalne, da mu je lepše iza rešetaka nego u braku sa Sarom - rekao je Sergej Pajić.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Podsetimo, popularna tiktokerka i influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, preživela je veliku porodičnu dramu zbog toga što je, kako je tvrdila, njen tadašnji zet, prema njenim rečima, pretukao njenu sestru Saru. Una je vest kao i slike o tome objavila na svom Instagramu. Do detalja je opisala šta se desilo, a potom i okačila sliku zeta. Njena majka je rekla da je uznemirena i da se ne seća baš svega što se desilo. Damjan je po njenim rečima delovao kao fin mladić, ali se ispostavilo da je monstrum. Po njenoj tvrdnji, Damjan je Saru davio 15 minuta i lupao glavu o pločice nakon čega je pala u nesvest. Potom ju je osvestio i rekao da će je voditi u bolnicu. Hteo je da bebu ostave kod kuće, ali ju je Sara zgrabila i povela. Nakon što ih je Damjan ostavio u bolnici, pobegao je dok nisu došli njegovi roditelji. Roditelji Dijaninog zeta su kako tvrdi počeli da brane sina.

Foto: Instagram.com/uki_q

Autor: pink.rs