AKTUELNO

Strašno ponašanje!

Milica Veselinović i Aleksandra Momčilović su razgovarale ispred rehaba o Miličinom bivšem dečku Golubu, i o Aleksandrinoj najvećoj ljubavi.

Na kraju scena kako me pribija uz zid i pokušava da me poljubi i ja ga guram i on popi*di kao "je l' nećeš" i ja vičem "neću klošarčino". On se pokupio otišao iz stana i tu em vređao najstrašnije i tražio da mu spakujem stvari, ja mu samo rekla da su to moje stvari jer već dve godine stoje kod mene. Posle sam ja uzela enku malu kucu i on mi se tu javio kao da dođe, i dođe i ja se kupala i on je ušao unutra, seo u sobu, ja dolazim i stajem ispred njega io gledam ga i kaže "lep ti je taj ker". A ima devojku i dalje, ustaje, grli me i bacamo se na krevet. On me gli, ljubi, mi spavamo na kraju, da fuj, a njemu devojka sve vreme šalje nešto. Njega je neko zvao jer on večito nešto, razumeš, i on kao vratiću se i ja mu rekla ne nećeš, Luka znamo se, nikad se nisi vratio. I nije - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

I to je to? - pitala je Milica
Posle par meseci se moja drugarica spanđa sa njegovim drugarom i sazna da je otišao u Španiju sa tom devojkom i krene da se raspituje o meni. On ne veruje da posle pet godina neću da ga poljubim, ja mu rekla da ga mrzim, ali gorim u sebi. Ne mogu da mu pređem preko tih stvari koje mi je izgovorio. On kad se pojavi, ja sam gotova - rekla je Aleksandra.
Aleksandar je prva ljubav, to je sve povezano, meni je svaka priča povezana za njega. on je uglavnom bio taj koji napušava i onda se iskuliramo dva, tri dana. uvek dođe do komunikacije i opet isto - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je pokušavala da se sakrije od kamera dok je šaputala Aleksandri neka imena.

Dan pred zaključavanje došla mi je druagrica u Beograd, on tu radi i ništa, nema. Ti ne znaš, njega ništa en interesuje, tu je, kao veza. Tako celo leto od prvog do poslednjeg dana od kad sam izašla. Celo leto to ovo, ono i taj dan blejimo nas četvoro, ona, njen dečko, on i ja. Mi cirkamo i on kreće amn temu Zadruge i ja krećem sa njom da pričam da stvarno idem, a on misli da se sprdam, mislim znao je ali nije mogao da se pomiri sa činjenicom da idem opet na 10 meseci haosa. Krenuo on da plače kako je odvratno što on samo o meni razmišlja od kad sam izašla i da je odvratno prema toj njegovoj. Oni odu da spavaju i mi tu beljimo, blejimo, pričamo, grlimo se i ja sam rekla da ove godine ne želim da imam. Ništa se tu noć nije desilo - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.