AKTUELNO

Kao plamen, odjeknula je vest da je Nenad Macanović Bebica, kako je jedan od njegovih komšija, koji je želeo da ostane anoniman, uputio poziv redakciji portala Pink.rs, i u njemu naveo da je u sekti i da se zbog toga ponaša ovako kako se ponaša.

Takođe, dok se raspravljalo o ovoj temi, zadrugari su bili pri teoriji da je cela situacija takva, jer njega njegov zet, kako su istakli, želi da "zavrne" za novac ili pak, nasledstvo firme i slično. Od "Zadruge 5", često se protezao njegov odnos sa bivšom suprugom, decom, za koju kažu da ne viđa u tolikoj meri u kolikoj malog Željka, sina Miljane Kulić njegove devojke i Ivana Marinkovića, čak i da ne razgovara sa ocem i majkom zbog Kulićeve.

Foto: Pink.rs

Naime, u više navrata se pričalo i o tome da je moguće da je Bebica izbačen i odbačen od strane svoje porodice, te se zbog toga ovako ophodi prema svojoj devojci Miljani i njenoj porodici, a to je, kako zadrugari pričaju, da oprašta i toleriše ono što bi retko koji muškarac zapravo istolerisao. Marija Kulić, njegova tašta, je za vreme reklama istakla da je vrlo moguće da kod njih u Nišu, oseća harmoniju, koju možda nije osećao kod Macanovića.

Na ove teme i na mnoge druge, za Pink.rs se oglasila jedna od njegovih sestara, te je dala svoj sud o ovoj celokupnoj situaciji.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Pre svega, želim da kažem da mi kao porodica nismo deo rijalitija, ali da je ovo sada otišlo predaleko i da se javljam da zaštitim svoju porodicu. Demantujemo da je Nenad u bilo kakvoj sekti, kakav god da je, to jedino tvrdimo da nije tačno. Što se tiče nas kao sestara, obe smo udate i nijedan zet mu ne otima i ne krade ništa, svaki ima svoj posao i sa tatinom firmom apsolutno nijedan nema nista, sve se vodi na tatu i postoji samo jedna firma, a ne koliko on izmišlja da ih ima, sta više, zet koga pljuje ima svoju firmu za otkup automobila "Asena" se zove, što može da se proveri. Što se tiče roditelja, njega se niko nije odrekao niti je odbačen, već je sam izabrao da ode iz kućež, a pre ucesca je bio pozvan da se vrati kući i dobije stan koji mu sleduje, ali nije želeo, sa ocem nije u kontaktu jer on to ne želi, a ne otac, a sa majkom se čuje redovno, samo ćuti o tome pred Kulićkama. Suma sumarum, Mikijevo mišljenje ima najviše logike kako stoje stvari, a Nenadove priče bacite u vetar, jer su uglavnom laž. Za decu ne bih ulazila u detalje, ali nije ništa bolji otac od Ivana Marinkovica - izjavila je jedna od Nenadovih sestri, te je i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je jedini put da se oglašava bilo ko iz porodice, jer se njegovim lažima treba stati na put, bio je zamoljen da se niko od nas ne pominje, ali dogovor nije ispostovao - zaključila je Bebicina sestra za Pink.rs

Autor: Pink.rs