AKTUELNO

Bokser Marko Cvetićanin uhapšen je zbog sumnje da je sa partnerom proveravao službeno vozilo MUP-a koje je preksinoć korišćeno u akciji hapšenja pripadnika organizovane kriminalne grupe Nikole Vušovića, poznate kao "Vračarci".

Marka su svojevremeno povezivali i sa pevačicom Barbarom Bobak kojoj je glumio u spotu. Ipak, tada je rekao da nikad nisu bili zajedno. On je ispričao kako mu je Bobakova najbolja drugarica i da se poznaju godinu dana.

Imam svoju devojku sa kojom sam već tri meseca u vezi. Sa Barbarom sam radio na snimanju njenog spota, angažovala me kao glumca. Za Barbaru mogu da kažem da je mnogo dobra, fina i poštena devojka. Mislim da se odlično snašla na snimanju ovog spota i verujem da će ona biti jedna od jačih zvezda što se tiče naše estrade - rekao je tada Marko.

Foto: E-Stock

Međutim, Barbara je sada za medije istakla da je šokirana Markovim tvrdnjama da su oni najbolji prijatelji i kaže da su se upoznali na samom snimanju i da je to jedini put kad ga je videla u životu.

Ne znam zašto je to pričao. Bukvalno sam ga upoznala na snimanju spota za moju pesmu "Duplo gora" i to jedini put da sam ga videla - poručila nam je Barbara i naglasila:
Nemam komentar na njegovo hapšenje, ponavljam, ni ne poznajem ga - završila je Bobakova.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.