AKTUELNO

Nije mu prećutao!

Lazar Čolić Zola seo je kod Mikija Đuričića ispred rehabilitacije, te mu je prepričao sukob Miljane Kulić i Anite Stanojlović.

Slušaj scene. Sedimo Miljana i ja u izolaciji i ja joj kažem da mi se sviđa i da mi prija jedna devojka - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj sa Miljanom da se igraš, da imaš sa njom se*s i da joj kažeš da ti se sviđa druga devojka. Za njeno ponašanje postoji objašnjenje, a za tvoje i Bebicino ne - rekao je Miki.
Ja je ništa slagao nisam. Ja sam rekao da će ona uvek biti ovde (srce) - dodao je Čolić.
Nemoj meni to tako. Nije drugarski odnos, je**o si je - rekao je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušaj, slušaj. Ulazim u pab i vidim Miću, Zoricu, obezbeđenje, Miljanu i Anitu, koja plače, grca...Tu kreću priče i sad se priča da je Mića nagovorio Anitu da raskine moju vezu sa Miljanom. Međutim, Mića se kune da nije, ja mu verujem. I šta se dešava. Dešava se da Mića kaže da sam ja rekao da mi se Anita sviđa, Miljana skoči. Ja sad pitam nju da li se ja nju sviđam i ona kaže: "Da". Miljana skoči na nju i to je to - rekao je Zola.
Ti si Bog, šta ti radiš. Ti si legenda - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre tri dana se je**š sa drugim, a smeta ti što se meni sviđa neka druga devojka. Marija uleće kod Bokija, on mi priča, Marija ušla sa priča da se čula sa Ivanom, da je slaba na njega, ali kao joj je rekla da ga napada. Pa mu priča da joj učini uslugu da skloni mene od Miljane. Boki se izložio i dalje je na ovu - rekao je Zola.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.