AKTUELNO

Haos!

U toku je porodični sastanak, na kojem zadrugari rešavaju porodične probleme. Vođa Aleksandar Sauer je dao reč Miljanu Vračeviću. Miljan je želio da reši svoj problem sa Sandrom Bakšom, koju je optužio da spletkari.

Želim da pitam Bakšu, odakle njoj to da sam se ja u nju zaljubio? Odakle joj to da ima nešto između Zvezdana i Aleksandre, da moli Sauera da stavi nju i njega za potrčke? - rekao je Miljan.
Nisam ja to pričala - dodala je Bakša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako je bila priča. Bakša je otišla kod Danijela i molila Danijela da je postavi za vođu. Danijel je rekao da će videti. Bakša je rekla da će Danijel staviti za vođu. Kad je ukapirala da će Sauer biti vođa, rekla je Saueru da stavi Aleks i Zvezdana u izolaciju, da se tu nešto dešava - ustala je Ana Spasojević.
Sauer, ti si meni rekao da će ako Bakša bude vođa staviti Aleks i Zvezdana. A mnoge teme koje su "zanimljive" kreću od Bakše - dodao je Miljan.
Meni je rekla da je čula da se o tome priča i da bi to bilo zanimljivo. Ja sam stavio koga sam stavio - rekao je Sauer.
Prvo da odgovorim Ani Spasojević. Danijel me je za vreme emisije pitao da li želim da budem vođa, ja sam mu rekla da to ni slučajno ne uradi, ja to ne želim, ne volim. Kad je došlo vreme da on ispadne... - pričala je Bakša.

Foto: TV Pink Printscreen

Od koga si čula da Aleks i Zvezdan imaju nešto, to je bitno? - pitao je Miljan.
To je uneo Bebica. Znam otkad je ušao Bebica, to je to - rekla je Bakša.
A ko je zaljubljen u tebe? Kome si rekla za mene? - pitao je Vračević.

Uroš Ćertić je ustao u ovom trenutku.

Ovo je kap koja je prelila čašu. Vi ste sve bolesne, jadne i bedne i hranite se i zaj*bavate sa brakovima tuđim. Ovo je tvoja najveća sramota i najgore učešće. Tvrdim i zakleo sam se u svoj život... - krenuo je da priča Uroš, ali ga je Bakša sve vreme prekidala.

Skočila je Anđela Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ani je rekla jedna osoba da je Bakša rekla da treba da stavi za potrčke Aleks i Zvezdana. Ja znam provereno i malopre sam saznala da je Ivan Marinković, Ana mi je šapnula - rekla je Anđela.
Nije, Boga mi. Nisi razumela. Očima sam ti pokazala. Sauer mi je to rekao. Ne da on to hoće, nego da je ona potencirala. Na Sauera sam pokazala, ne na Ivana, nisi me razumela - odgovorila je Ana.
Čekajte, pitajte za drugo, za mene - urlao je Miljan.
Ja se kunem u svoj život, jedna osoba koja je jako ozbiljna mi je rekla da je Bakša rekla da je Miljan muva - dodao je Ćertić.
Zorica Marković, cela kuća zna o čemu se radi, plaše se - dodao je Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi mislite da joj je Zorica to rekla, ona se krije iza Zorice. Sad je ti pitaj, Zoko, da li je to? Ko je njoj to rekao? Ili je smislila ili joj je neko rekao - rekao je Miljan.
Mića je juče dao žišku, da se zna od koga kreću sve teme. Naravno da svi mislimo na Zoricu Marković. Bakša je očekivala da će da bude vođa. Bakša dolazi kod mene, traži papirić sa imenima zadrugara, ja je pitam za šta će joj to, ona kaže zbog budžeta. Pita me koga bih ja stavio potrčke, ja sam rekao uvek stavljaj aktuelne stvari, ja bih Bebicu i Mariju. Ona meni namigne i kaže: "Kapiraš što te pitam". ja tu shvatim da misli da će da bude vođa - pričao je Ivan.
Ko bude mene stavio u izolaciju, znate kako će da izgleda - govorila je Marija.
Nisi ti sad bitna. Dolaze Zorica i Bakša, pitaju Miljana, Svi su zaključili da sve što Zorica ne kaže ovako, Zorica radi. Svi znaju. Bakša i po izgledu i svemu viđenom lični na osobu koja je podložna - dodao je Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa Bakšom od prvog dana odličan, usr*la se u odnos koji je korektan. Ove boleštine, šta ste vi unormalili, da se rade spletke oženjenim muškarcima, evo vam šipak! - dodao je Uroš.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.