AKTUELNO

Strah od vezivanja!

Naredno pitanje postavljeno je Lazaru Čoliću Zoli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko ti se svi9đa? Anita, Palčica, Ina ili Valentina?
Najviše mi prijala Anita, mislim da je najbolje po mene da se ovde zaustavim. Zaličilo mi je da dnos sa njom može da zaliči na jedan koji sam ima. Najbolje je tako za mene, jer bih se ja poremetio. Bilo kakav spoj nje i mene bi doveo do totalnog haosa. Anitu bih izdvojio, ona je po mom ukusu, ali smatram da je za mene najbolje da nemamo nikakvi komun ikaciju. Nije dobro da se zaljubim - rekao je Zola.
Ina ne krije da ima emocie prema tebi - kazao je Milan.
Ja nemam nikakav problem sa tim, samo sam rekao da izdvajam Anitu - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

A Palčica? - upitao je Milan.
Ona je dobra devojka, ja mogu sve da komentarišem ali rekao sam ko mu se ovde naviše dopada. Valentina je super devojčica. Maja je odličbna devoja, Bakša je pametna devojka jjako. što se tziče Bakše, ona je pravi jaran, mogu sa njom da se družim - kazao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne bih da se bilo ko uvredi. Kada je muškarac sa nekom devojkom koja je harizmatična i energična, jako je teško da se posle te jedfne nađe adekvatna zamena. Miljana je harizmatična. Džaba leppotsa, kada nema ničega iznutra. Miljana jedina može da mu parira, to je bila posebna ljubav, koja se teško zaboravlja. Kada bi Zola ušao u odnos sa nekom drugom devojkom, trajalo bi sat, dva, možda mesec, ali ne bi moglo da potraje, jako što je sa Miljanom. Zola se smeje, zna da sam u pravu - rekla je Maja.
Ne smejem se, nisi baš za sve u prabu - dodao je Zola.
Recite mi koja je na njega ostavila pečat, kao Miljana - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Z.