AKTUELNO

Samo za Pink.rs!

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, saznali smo da se majka Miljane Kulić, Marija Kulić, uputila ka Beogradu kako bi izvršila jednu intervenciju, kako je i sama za Pink.rs potvrdila.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Imam operaciju u 15h u Beogradu, uočili su mi neku promenu na dojci. Kažu da je benigno... Oni sve što skinu šalju na histopatologiju, videćemo - kaže Marija, koja veruje da je sve posledica ogromnog stresa koji je pretrpela dok joj se ćerka Miljana Kulić letos borila za život, nakon operacije želuca.

Ovim povodom, a i povodom odnosa njegove ćerke Miljane sa njenim bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Sinišom, koji nam je otkrio kako je protekla Marijina intervencija, a njegov odgovor na pitanje o Miljani i Zoli nismo očekivali.

Foto: Jelena Simonović

Imala je intervenciju, otklonili su joj cistu. Bogu hvala sve je prošlo kako treba, oseća se pospano od anestezije, radili su joj intervneciju u lokalnoj anesteziji. Operacija je bila u 17h, već je krenula ka kući - rekao je Siniša, dok je na pitanje za Miljanu i Zolu imao da kaže:

Foto: TV Pink Printscreen/Privatna arhiva/Pink.rs

Nemojte se ljutiti, ne bih to da komentarišem, nemam živaca - zaključio je Miljanin otac Siniša za Pink.rs

Autor: Nikola Žugić