AKTUELNO

Urnebesno!

Ognjen Amidžić, tokom gostovanja u jednoj emisiji,  otkrio detalj koji nije poznat javnosti i u emisiji otvoreno govorio kako je i zbog čega, kako je sam izjavio, nagrabusio.

Foto: Jelena Simonović

To je mnogo smešna priča. Prvi put kada sam ja kao osetio simpatiju je bilo u vrtiću u predškolskom, Kristina mislim da je ime... To su bile osamdesete godine i štafete, doba Titovo. I, došla je štafeta, kopija, replika u naš vrtić i sad je bila čast da svako iz nekog odeljenja u vrtiću ide u tu jednu prostoriju i čuva štafetu. I sad tu su bile i dve zastave, a pošto smo mi stvarno mali, imamo šest godina, nas su držali po možda desetak minuta, plafon koliko smo mogli to da držimo. I sad izaberu Kristinu i mene da mi čuvamo štafetu. I, odemo nas dvoje i naravno, meni ceo život tako neke budalaštine i zaborave da nas zamene - ispričao je Ognjen u dahu i nastavio:
Deseti minut, mi stojimo onako mali, petnaesti minut, ali ja moram da čuvam štafetu, moji baba i deda su se upoznali u ratu. On je bio ranjen, ona medicinska sestra, sačuvaj bože. štafetu branim telom. I kaže meni Kristina, ono već dvadeseti minut, da joj se piški i da mora da ide, a ja isto gotov, kraj i kažem joj: "Idi, ja čuvam štafetu". Ona ode, ja osta i sa njenom zastavom, ja se upi*ao, nisam više mogao da izdržim. I onda na svu muku moju, nju sam zaštitio, dođe vaspitačica vidi mene: "Pa ti se upi*ao" pa me kazni ona, pozove mi roditelje, ja nagrabusim. Svi su me izgrdili tada. Niko nije imao razumevanja za moj potez. To je bila moja prva simpatija koliko se ja sećam.

Foto: Foto/Moshi creative

Posle sam u osnovnoj školi imao, ali iskreno da vam kažem, imali smo neku devojčicu u odeljenju koja se svima sviđala, a meni se nije sviđala i posle sam i izmišljao malo da mi se neko sviđa - ispričao je Ognjen.
Tek kasnije sam, možda u nekom šestom sedmom razredu imao kao prvu devojku jer se kao trebalo i poljubiti tad. To je šou program, ali dobro, mi smo bili tako ludačko neko društvo, iamo sam takve drugare, i dan danas smo svi iz osnovne škole u kontaktu, tad je bilo fazon kao prvi poljubac i sad neko priča neko se poljubio neko nije i to je sad događaj kao sletanje na mesec... I ja sam našao kao neku devojku i sad ideš sa njom u grad, šetaš pričaš i onda treba negde da staneš i da se poljubiš, a ja znam da mene prate ovi moji sve vreme i ja čujem iza žive ograde žamor neki i sada katastrofa, em znam da će da me zezaju, em ne smem da lupim neku glupost ne daj bože da mi se desi neki gaf, tako da... - završio je priču popularni voditelj.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Autor: Pink.rs