AKTUELNO

Dirljivi trenuci!

U srcu Beograda, voditeljka ružičaste televizije, Jovana Jeremić, proslavila je svoj 32. rođendan, ali i po ko zna koji put zaintrigirala domaću javnost.

Nakon performasna, kidanja biserne ogrlice, priznanja novih životnih odluka, voditeljka "Novog Vikend Jutra" je oduševila sve porodičnim prizorom, ali i emotivnim susretnom sa bivšim mužem i ćerkicom Leom.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Naime, na glamuroznoj proslavi, jedan od najvažnijih gostiju, bio je Jovanin bivši suprug Vojislav Milošević, sa kojim je nakon kraha braka ostala u najlepšim mogućim odnosima, o kojim je nedavno i govorila.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Voditeljka je priznala da u njemu ima večno najboljeg prijatelja, ali i govorila koliko joj njegova podrška znači. Vojislav je došao sa njihovom zajedničkom ćerkom, koja je mami donela buket cveća koji joj je izmamio suze u očima.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Nakon emotivnog susreta posle kog niko nije ostao ravnodušan, usledilo je i porodično fotografisanje, koje odisalo ljubavlju.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Jovana je ovim gestom, još jednom dokazala kako posle kraja jedne velike ljubavi, prijateljstvo može biti moguće i zadala svima domaći zadatak kada su muško-ženski odnosi u pitanju nakon kraha braka.

Video: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: J. M. Đ. / P.R.