AKTUELNO

Karambol!

U Beloj kući bio je opšti haos zbog odnosa Maje Marinković i Bilala Brajlovića, za koji zadrugari baš i nisu imali lepe reči.

On treba da kaže da ne gleda Maju kao što gleda te devojke - dodala je Maja.
Ja vrlo dobro znam na početku da devojke ne privlači i da im se ne sviđam, ali se posle nekog vremena uveknešto desi. Ja ako ih ja ne privlačim i da ne radim ništa, ništa se ne bi desilo, a ovako se uvek desi - govorio je Bilal.
Da li misliš da Miki nije duhovit, harizmatičan i sve što Maji treba? Miki da se pozabavi i da se pozabavi sa tobom da li bi bila sa njim? - pitao je Ivan.
Sve je to što si naveo, ali mi nikad nismo imali tu relaciju. Pitanje nije bitno, birtan je odnos. Nemate prođu. Ja njega ovde branim, a on se ovde kompleksira kad ja nešto kažem - odgovorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona kaže da se ona pita, a ne mi. Kad sam rekao da će biti ista kao sa ostalima, ona kaže da se ona pita - dodao je Mića.
Ja sam sve ono što oni prouzrukuju u meni - rekla je Marinkovićeva.
Demant. Marko je bio dobar prema tebi - dodao je Ivan.
Bilo mi je dosadno, ali ne znači da sam bila loša prema njemu. Mi se saom nismo poklopili. Čorba je bio dobar i ja prema njemu, nas su ljudi razdvojili. Ivane, nemam ništa protv tebe, ali ili zbog Silvaninih fanova ovo radiš i pristrasno me negativno komentarišeš - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.