AKTUELNO

Haos ne prestaje!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Jovanu Tomić Matoru.

Zašto Maji na žurki puniš glavu da ne bude sa Bilalom? Ako si ti ne srećna nemoj da i drugi budu nesrećni - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam iskreno rekla Maji, pošto je nesigurna u to, ja sam rekla da radi šta hoće. Ja pokušavam da se ne mešam u proces njihovog testa. Videla sam situaciju sa Anom, nisam čula od muzike, videla sam da je krenuo da je polije. Nesrećna sam u ljubavi, ali to ne znači da će biti zauvek. Smatram da ova saga će biti u etapama. Ja smatram da niko u ovoj priči nije iskren - govorila je Matora.
Nisam znao, ali mogu da pretpostavim. Ja sam takav kakav sam, ona je nesgurna zbog toga šta sam radio, a meni to toliko i ne smeta jer meni smetaju stvari kad sam sa nekom osobom - dodao je Bilal.
Zašto bi bilo ko bio protiv vaše veze? - pitao je Ivan.
Ne samo što se tiče Maje, nego i drugih devojaka. Verovatno je do mog ponašanja i moja je greška. Ja sam kriv i ja sam dao za pravo, kriv sam za to. Ja ne bih verovao - odgovorio je Brajlović.

Foto: TV Pink Printscreen

U ponedeljak kad smo imali konflikt sedela sam sa Majom i zamolila sam je da ne pričamo o Bilalu. Smatram da kad se celu kuća okrene protiv veze samo može da vam bude jače. Ja sam uvek slušaša sebe. Maja i ja često komentarišemo šta Bilal radi, videli smo da su komunicirali celu noć, a on je rekao da se nije desilo Drvo da bi bio sa njom. Najjače da ću da je guram za nešto što nije, neka joj se pokaže i udvara. Ja samo govorim ono što mislim i vidim - nastavila je Matora.
Matora je u pravu i ne verujem da ima lošu nameru. Videli smo kaok su prošle Ana i Anita, pa da ne doživim i ja takav utorak. Ona je meni rekla nemoj da radiš neke stvari, neka se trudi, pa ako bude, bude. Ja mislim da veću zlu nameru imaju devojčice koje me ne vole i koje su poražene. Matora nema razlog njega da ne voli. Matora, ne smeta mi kad mi ti kažeš - ubacila se Maja.
Ako uđete u vezu, nisam ja ta koja treba da eminuje. Njen život, njena stvar - poručila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.