AKTUELNO

Otvorili jedno drugom dušu!

Ivana Puzić i Uroš Ćertić su uza kafu komentarisali zadruagrke, Džastina i Hejli Biber i Selenu Gomez.

Je l' ste vi sedele na kauču kad je buljila u emne, pa je Dijani pričala. Gleda majke mi i danas isto, niej normalna, ćaleta mi - rekao je Uroš.
Nisam ja gledala, ali mi je Aleksandra ispričala da si joj ti skrenuo pažnju na devojku. Uopšte nisam provalila, ali sam sad povezala - rekla je Ivana.
Imaš malu Dijanu, Anastasiju, mala Valentina isto... Ina, Tamara, Miljana isto. Ona je bolesna. Ti i ja smo drugovi, od tebe to nikad nisam video - rekao je Ćertić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogao bih sa Aleksandrom, tobom i Sofijom i ni sa kim u hotelu da spavam. Sve bi htele, sve bi htele nešto da se čačnu, da flertuju. Sa Majom ne bih, iste sekunde bih je izbacio, Kovačević. Pritom, ona stvarno ima dečka koji je u zatvoru koji bi joj polomio noge. I en mogu, non stop me pita je l' mogu ovo, ono, ne ume sardinu da otvori. Imaš dete i 32 godine, a ne umeš sardinu da otvoriš. Ne zna hleb da seče, kako su ensposobni brate - rekao je Uroš.
Ispade ja najnormalnija - rekla je Ivana.
Sofija ej skroz okej, boli emne ku*ac da li je bila impulsivna, da li je njoj neko pisao sa fejk profila... Boli mene ku*ac. Pisala je garant čim je Milan rekao, pa šta - rekao je Uroš.
Šta sam ja Džastin Biberu pisala, to nije ništa - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam sve o njemu, on je iz Kanade, bio je bubnjar. Dečko ubijao bubnjeve sa 5 godina, a sa 10 je bio doktor za bubnjeve. Dečko je doktor, pritom je Car. Bio je sa Selenom Gomez koja je preslatka, na foru Aleksandre i sad je sa Hejli Biber. niej bio sa smrdljušama - rekao je Uroš.
Vidiš šta je lepota, nema ni usne velike, ni jagodice napumpane, ni si*e, ni du*e - rekla je Ivana.
Ćale joj je težak 100 miliona, mogla je da promeni glavu, ona je brutalno lepa. Slatka je Selena, ali ova je prepi*ka, graciozna, ludilo. Mozak an mozak, pare na pare. Kad tad se iskompleksira ili enko ili roditelji od tog nekog. Mora da je približno ili da su ljudi skroz gotivnih shvatanja - rekao je Ćertić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta. 

Autor: M. M.