AKTUELNO

Nada se da će se Ivan pomiriti sa Aleksandrom!

Bela kuća bruji o Ivanu Dragiću, zadrugaru koji je napravio pravi haos na poslednjoj žurki. Naime, on je prevario svoju devojku Aleksandru Momčilović sa novom zadrugarkom Anastasijom Stanojević Palčicom. Danas se našao na udaru više zadrugara, sa kojima je imao sukobe zbog toga što su ga stavili na stub srama.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Ivan je u današnjoj radio-emisiji "Amnezije" istakao da se sa Palčicom smuvao kako bi se osvetio Aleksandri. Nakon Ivanove majke, za naš portal se oglasio i njegov rođeni brat Milan.

Ivan je sam rekao da to ne opravdava, samo je rekao da postoji razlog neki koji ga je mučio i pokrenuo da u tih 30 sekundi uradi nešto, što sigurno ni on sam ne opravdava. Verujem da je to samo bio trenutak slabosti i da ono što ima sa Aleksandrom je njemu veoma bitno i da je toga sada možda još svesniji. Verujem da će se smiriti vremenom oboje i da će kao i do sada pobediti sve te padove i opet krenuti zajedno dalje. Jedan poljubac sa nekom tamo nebitnom osobom je svakako smešan naspram odnosa i emocija koje očigledno imaju Aleksandra i Ivan. Ako se ne pomire, idemo dalje, to je sve rijaliti i u takvim uslovima sve je moguće - ističe Milan.

Foto: Privatna arhiva

Milana smo zamolili da prokomentariše današnje sukobe sa Mikijem Đuričićem, Jovanom Tomić Matorom, Zoricom Marković i Predragom Lazićem Pecom.

Očekivano da će svi zadrugari koristiti priliku kako bi dobili neke sitne poene i kako bi oprali sebe od svojih grešaka, upirući prstom u druge, tako da ništa iznenađujuće od većinom iskusnih rijaliti igrača - zaključuje Ivanov brat.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. P.