AKTUELNO

Mirko Šijan i Bojana Rodić danas otkrivaju pol bebe!

Bojana Rodić Šijan i njen izabranik Mirko Šijan danas će saznati pol bebe. Oni su za ovu priliku iznajmili balone i dekoraciju kako bi upriličili celu situaciju, a danas nema nikog uzbuđenijeg do Šijanovih. Na Instagramu profilu Bojana i Šijan objavili su kako izgleda kompletna dekoracija za otkrivanje pol bebe. 

Foto: Pink.rs/J. Matić

Podsetimo, njih dvoje su nedavno organizovali papreno skupo i luksuzno venčanje, na kom su prisustvovale mnogobrojne poznate ličnosti, a najveselija je bila svakako mama Goca Božinovaska, koja se narednih dana sve vreme veselila. 

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Mirko Šijan sprema se za svadbeno veselje koje priprema sa svojom verenicom Bojanom Rodić, a kako se navodi biće preko 350 zvanica, dok će porodiceiskeširati preko 50.000 evra, prenosi Alo.

Bojanino i Mirkovo venčanje organizovaće se u jednom luksuznom prestoničkom restoranu u kom je cena jedne stolice 65 evra. Kako imaju 350 zvanica, samo sala će ih koštati 23.000 evra. Odabrali su najskuplji meni sa svim vrstama mesa i ribe, najskuplju kartu alkoholnog pića kako bi svi gosti uživali u izobilju hrane. I bend koji će uveseljavati goste jedan je od najskupljih budući da je reč o grupi muzičara koja prati Cecu Ražnatović na koncertima. Oduševili su ih na svim proslavama porodice Ražnatović, pa su im bili prva i jedina opcija - ispričao je izvor za medije.

Video: Instagram.com/bojana__rodic

Autor: Pink.rs