AKTUELNO

Opšte rasulo!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Darko Tanasijević razgovarao je sa Aleksandrom Nikolić i Bilalom Brajlovićem u haosu koji je nastao kad mu je ona tajno poslala čokoladicu, preko Milice Veselinović.

Pričala si sa Dejanom pred ulazak u "Zadrugu" on je tebe savetovao i bodrio. Međutim, verovatno te nije savetovao da sama bušuš svoju vezu, tako što muškarcu koji najstrašnije vređa Dejana kupuješ pivo i šalješ čokoladice? - pitao je Darko.
Da li sam imala nešto sa njim? Nisam i nikad neću. Kad zadrugari i taj Dejan napolju budu videli da radim nešto, mogu da komentarišu. Imala sam nameru nešto drugačije da uradim, ispalo je pogrešno. On bi prvi video da sam se zaljubila - govorila je Aleks.
Je l' veruješ da ti Dejan veruje? Zbog čega si plakala i rekla da mogu komentarima da ti pokvare nešto i da te dečko ostavi? - pitao je on.
Bila sam sluđena i loše - odgovorila je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da si se kasno setila? - pitao je Darko.
Ne, je l' sam uradila nešto loše? Možda jer sam želela da odigram igru, napravim spletkui iskosrtim nekog. Napravila sam grešku. Ako on mene poznaje, a poznaje me bolje od rođene majke, smatram da se nisam kasno setila. Ja sam bila sluđena - uzvratila je ona.
Mnogi su tvoje postupke uporedili sa Dalilin postupcima i sa onim što je radila Dejanu pre godinu dana sa Filipom. Kako bi se osetila kad bi svom dečku mrvicu zaličila na Dalilu baš tim postupcima? - upitao je Darko.
Nisam znala za tu priču i ne može da se poredi jer je kod njih bila emocije i sviđanje, a sa moje strane prema Bilalu to nije bilo. Htela sam da ga iskoristim za nešto drugo - govorila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega se zauzeta devojka, plaši zaljubljivanja? - upitao je Darko Tanasijević.
To je verovatno bilo za Dragu Savetu, ne smem više ni da se našalim. mene više ništa ne zanima - rekla je Aleks.
Od kog ishoda strahuješ da će se obestiniti predviđanja astrologa? - pitao je Darko.
Ne želim trudnoću jer nemam svoj krov nad glavom, a ne decu da imam. Jednom sam imala iskustvo i ne želim da mi se to ponavlja. Rekla sam to bezveze, ne znam ni zašto - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.