AKTUELNO

Dosta je bilo?!

Poznato je da odnosi u britanskoj kraljevskoj porodici nisu baš idilični. Dosta se spekulislo o odnosu Kejt Midlton i Megan Markl, dok se čini da su njih dve podelile javnost.Nakon smrti kraljice Elizabete, porodica se na trenutak ujedinila, te se činilo da će konačno staviti tačku na skandale koji ih prate. Međutim, njihove postupke javnost je oštro tumačila, te je nada da će uspeti da izglade odnose pala u vodu.

Foto: Beta AP/Andrew Milligan

Ipak, strani mediji prenose da Kejt Midlton ima želju da reši nesuglasice sa Megan Markl.

"Jednom kada Kejt i Vilijam dogovore sve detalje oko puta u Ameriku, princeza planira "pružiti maslinovu grančicu" Megan kako bi ponovno ujedinila braću i zalečila njihov odnos", rekao je izvor za Us Weekly.

Objasnio je i kako je Kejt inspirisana pokojnom kraljicom Elizabetom kao i princezom Dajanom, jer "one bi želele da se pomiri s Megan".

Princ Hari i Megan su prenatrpani obavezama i imaju haos u rasporedu, no ona je spremna uložiti trud ako se datumi ne budu poklapali - ispričao je izvor.

Zategnuti odnosi između jetvra dodatno su se zakomplikovali nakon što su Hari i Megan imali intervju sa Oprom Vinfri, u kojem je Megan ispričala da je plakala zbog Kejt nekoliko dana pre svog venčanja sa princem Harijem.

Foto: Instagram.com/oprah

Da li se dogodila situacija zbog koje je Kejt plakala - pitala je Opra.
Ne, dogodilo se suprotno od toga. Ne govorim to da bih omalovažavala nekog jer bila je to teška nedelja oko venčanja. Bila je uznemirena zbog nečega i kasnije se izvinila. Donela mi je buket cveća i napisala poruku izvinjenja. Uradila je nešto što bih i ja da sam povredila nekog, preuzela je odgovornost za to - rekla je Megan.

Autor: Pink.rs