AKTUELNO

Šok!

Sinoć su Zadrugu obeležila brojna dešavanja tokom emisije "Pitanja gledalaca". Došlo je do žestokog okršaja između Milice Veselinović i Maje Marinkvić, a potom i rasprave Veselinovićeve sa Aleksandrom Nikolić zbog čokoladice, koju je Aleksandra isporučila Bilalu Brajloviću, preko Milice. Tim povodom, kontaktirali smo Miličinu mamu Anu, da bi nam iznela svoj sud o novonastaloj situaciji.

Foto: PIXABAY.COM, E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ

Maja Marinović je polila Milicu Veselinović tokom sinoćnje emisije, koji je vaš komentar na sve to?

Nemam poseban komentar, Maja je mislila da će sa Milicom verbalno izaći na kraj, ali sa Milicom je tako nešto nemoguće. Svi je poznajemo kakva je kad su njeni komentari, nemoguće je nju pobediti verbalno.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Aleksandra Nikolić je zamerila Milici jer je otkrila da je ona odnela čokoladicu, koju je Aleksandra poslala Bilalu, da li mislite da je njena reakcija opravdana?

Ne znam zašto je Aleksandra dala tu čokoladicu i zbog čega bi je Milica izdala. One su bile jako bliske, čule su se često. Mislim da ljudi sve tamo gledaju iz različitih uglova, ako daš čokoladicu, to se možda pogrešno protumači. Ja smatram da je Aleksandra verna Dejanu i da će tako ostati. To je moje mišljenje, možda ja grešim, ali verujem u to. Ona jako voli Dejana, ne mislim da bi tek tako narušila odnos sa njim. Naivna je, ali je dobra.

Foto: Pixabay.com, E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: S.Z.