AKTUELNO

Otvorila dušu!

Ana Spasojević jer pre par dana uplovila u ljubavni odnos sa Bilalalom Brajlovićem, iako su njeni prijatelji bili protiv toga. Naime, poznato je da je na prošloj žurki Bilal išao od zadrugarke do zadrugarke, pa se u nekoliko navrata ljubio sa Anitom Stanojlović.

Foto: Pink.rs

Iako su Ana i Bilal ušli u vezu, pa mu je čak ona postavila par uslova, on nije ispoštovao nijedan. U početku je kulirao Maju Marinković na žurki, da bi na kraju Anu prevaraio upravo sa Anitom Stanojlović sa kojom se ljubio u nekoliko navrata prošle noći, a Ani se pravdao da se to nije desilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilal se nakon prevare trudio da se vrati Ani, ali njoj prijatelji Nenad Aleksić Ša i Jovana Tomić Matora, nisu to dozvoli jer smatraju da Bilal definitivno nije za njihovu drugaricu, pa je čak u ranim jutarnjim satima došlo do sukoba jutjubera i repera.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim povodom stupili smo u kontakt sa Aninom mamom Slađanom, koja nam je otkrila kako gleda na novonastalu situaciju njene ćerke:

Kako da se izrazim, a da ne budem previše gruba. S jedne strane mi je jako drago što je Bilal prevario Anu, jer sam od samog starta znala da će se to desiti, a sa druge strane mi je žao što se to desilo baš mojoj Ani - rekla je Slađana pa se osvrnula na Ša i Matoru koji su sve vreme uz Anu i na sve načine pokušavali da je osveste da Bilal nije za nju:
Svaka čast Nenadu i Jovani što su se po ko zna koji put pokazali kao pravi prijatelji i skrenuli joj pažnju. Meni je i te kako laknulo jer je ovo puklo, ne mogu ni da nazovem "vezom" jer je trajalo svega par dana. Samo mi je žao što će sve ovo moja ćerka preživljavati. - dodala je Anina mama.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Autor: N.B.