AKTUELNO

Matora na aparatima!

Voditeljka Sanja Stanković odlučila je da pre izvesnog perioda stavi tačku na svoj ljubavni odnos sa Jovanom Tomić Matorom, međutim, tokom njihove veze postajale su razne tubulencije, a moglo bi se reći da je ceolokupan milionski auditorijum "Zadruge" bio svedok.

Tako su se Matora i njen prijatelj, takođe bivši zadrugar, Anđelo Ranković posvađali upravo zbog Stankovićeve, koja je bila emotivna i sa čuvenim Apolonom sa Zvezdare. Da gde ima dima ima i vatre, potvrdili su upravo njih dvoje, koje je Pink.rs uspeo da raskrinka, i to uz pomoć njihovih ličnih obajava na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Naime, Sanja Stanković se usnimila na jednoj lokaciji van Beograda, a po snimku koji je objavila na svom Instagram profilu može se videti da nije sama. Iza nje se može videti da sedi nepoznati dečko u crvenom duksu, a sve bi bilo normalno, da Ranković nije objavio fotografiju sa slične lokacije, a pored njega je sedeo dečko u istoj kombinaciji.

Foto: Instagram.com

U prilog ove priče ide i ista arhiktetura kuće, dvorište, mesto za roštiljanje, pa čak i pas, kojeg su i Sanja i Anđelo objavili na društvenoj mreži Instagram.

Da li se radi o pukoj slučajnosti, te da bivši ljubavnici dele iste prijatelje, ili je u pitanju buđenje starih varnica i da su ponovo zaplovili u ljubavni odnos, ostaje da saznamo.

Foto: Instagram.com

Autor: P.R.