AKTUELNO

Samo za Pink.rs!

Sinoć se u Belu kuću uselilo čak četiri takmičara, među kojima se našao i Bojan Simić, bivši muž Ivane Šašić, pevačice i bivše zadrugarke. On je u toku razgovora sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, Darkom Tanasijevićem i predstavnicom sedme sile otkrio da tetovaža, za koju je Ivana rekla da je posvećena njoj, zapravo nije posvećena.

Foto: Pink.rs

Ovim povodom, a i mnogim drugim povodima, kontaktirali smo Ivanu, te je za Pink.rs otkrila šta misli o svemu tome, a i o mnogim drugim temama.

Na samom startu je kratko prokomentarisala tetovažu.

Ma šta da kažem? Ko tu laže? Pustite vreme, ono će pokazati sve - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Spekulisalo se o tome da je imao žestokih okršaja sa porodicom, te i da je u nekim od momenata dolazilo i do fizičkog okršaja, a kako je istakao, ima firmu za rent-a-car automobile, Ivana je na ovu temu imala da kaže:

To je neka porodična situacija. Ja sam pozvana od strane Suda da svedočim o tim dešavanjima za njegovu stranu. I tada sam rekla da je to nemoguće, s obzirom na to da sam tada bila u sukobu interesa, jer smo mi bili u procesu razvoda. Neću da stajem na njegovu stranu ni na stranu njegovog brata...Kakva firma, kakav renta kar? Ma daj, nemoj da se lažemo. Kakva farsa? On sa bratom nije u dobrim odnosima. Živeo je kod mene tri godine. Napravljen je dug za farmu svinja, pa sam ja vratila tih 15.000 evra- Nije zelenašima, nego što materijal...Sve sam vratila sama . Ja sam mu u junu kupila patike jer nije imao, kakva firma? Imam dokaz imam i prepiske. Nemoj da se lažemo - rekla je Ivana, dok je na pitanje o tome da li je možda pitao da lažno svedoči o situaciji imala da doda:

Foto: Pink.rs, Instagram Printscreen

- Nebitno je sada. Ne intresuje me ta priča da svedočim, da ulazim između brata i brata - istakla je ona.

Kada je reč o njihovom razvodu i odnosu, Ivana je istakla da posle prevare koju je načinio, mora da ide dalje, te i da je i dalje u kontaktu sa njegovom ljubavnicom.

On je uradio to što je uradio, prevario me je, ja sam u kontaktu i dalje sa tom ženom. Meni ona ništa nije kriva. Nije bio savršen, ali sam ja, kada si u nekom periodu svog života jeo g, onda ga damski jedeš i gledaš kako ćeš da izađeš iz svega toga. Učinio je to što je učinio, došlo je do razvoda. Mi smo bili u kontaktu, zvao me je danima i noćima. Dolazio je u Šabac da se dogovori sa mnom vezano za "Zadrugu". Nemam ništa sa njim, ništa ne želim da imam sa njim i šta god da bude radio tamo, nema veze sa mnom - rekla je Ivana, pa je dodala:

Foto: Instagram.com/bojan1981simic, Tv Pink Printscreen, Privatna arhiva

Srećna sam, sama sam. Nemam u životu ni razmišljanja o tome da mi treba neko i da ulazim u neke priče. Hoću da budem sada, da putujem i da budem srećna...Nisam više deo te porodice - dodala je Ivana.

Da li je to Vama nekako "hvala Bogu" što nisam deo te porodice ili se kajete što niste deo?

Vreme će pokazati. Neću da ga pljujem, hoću svoj mir, bavim se svojim životom

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Je l' taj Vaš mir podrazumeva da ste emotivno ispunjeni i da imate momka?

Ne, pa ja sam u penziji (smeh). On je bio u zatvoru, posle toga nismo ništa imali, tako da sam ja već dugo, dugo u penziji. Ne bih menjaal svoj status, jer sam sebe zavolela na najbolji mogući način. Imam taj svoj duševni mir! - rekla je Ivana.

Autor: Nikola Žugić