AKTUELNO

Evo u kom izdanju smo ih uhvatili!

Tokom ranih jutarnjih časova, u Beloj kući, dogodio se nemili događaj, prilkom kojeg su Kristijan Golubović i Emil Kamenov nasrnuli na Uroša Ćertića.

Kako je u Zadruzi nasilničko ponašanje strogo zabranjeno, njih dvojica su hitnom odlukom Velikog šefa diskvalifikovani iz najgledanijeg rijaliti formata.

Foto: Pink.rs

Nakon što su napustili velelepno imanje u Šimanovcima, na kapiji ih je sačekala policija, koja je momentalno uhapsila Golubovića i privela Bugarina, a kaskader je odveden na zdravstvene preglede, kako bi se odradfio lekarski izveštaj, na osnovu koga će tužilac kvalifikovati delo i doneti odluku o daljem postupanju.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nešto kasnije, zatekli smo sada već bivše zadrugare kako izlaze iz policijske stanice, vidno ozbiljni i pretpostavlja se umorni od razgovora sa nadležnim organima.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Kako će se situacija odvijati, ostaje nam da ispratimo.

Podsetimo, kako je Pink.rs saznao, Urošu Ćertiću su nakon pregleda u Urgentnom centru konstatovane lake telesne povrede, tačnije nagnječenje poglavine. Tužilaštvo u Rumi je naložilo da se dostavi izveštaj, dok se sudija Prekršajnog suda izjasnio da nema elemenata prekršaja.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: Pink.rs