AKTUELNO

Šok!

Voditeljka Ivana Šopić je najavila naredni prilog u emisiji "Gledanje snimaka", a ponovo je prikazan razgovor Maje Marinković i DJ Tamaris. Maja je pričala Tamari da ne zaslužuje vređanje od strane zadrugara, kao i da Adam Đogani treba da je zaštiti. Marinkovićeva je istakla da je Uroš Ćertić dobar prema njoj, ali da se ne slaže sa njegovim postupcima prema Tamari. Marinkovićeva je istakla da Adam treba da zaštiti Tamaru od Uroša.

Foto: TV Pink Printscreen

Sama ta njihova priča je čudna, to se zove zakasnela reakcija. Kad je Uroš rekao šta je rekao Tamaris, on je ćutao. Tamara je neko ko je primio kritike kako kaže Uroš, a Tamara kaže da je primila uvrede, Adam je ćutao, kako kaže, nisu bili u vezi. Ako si nekome prijatelj, bivši suprug, dečko, ne možeš za dva dana da izgubiš odgovornost. Kad zasereš u startu, g*vna smrde ceo dan, nije puštena voda na vreme. Sad smo dobili drugu Tamaru. Osobu koja ulazi u konflikte bez potrebe. Pokazuje karakterne osobine za koje nismo znali, psuje, to ne dolikuje dami. Uroš je otvorio jednu priču koja će da teče. Dobili smo i Adama kakvog nismo imali do sad. Pokazuje nemoć, jedno ponašanje koje ne dolikuje muškarcu - pričao je Lepi Mića.
Ispada da ju je namerno pustio "hijenama" da bi mu se vratila, to je manipulacija. Adam je rekao da je pustio Uroša, da bi video kakva je Tamara bez njega. Pustio ju je lavovima da je napadnu. Ona se dva dana pomirila, pala je pod pritiskom, ne samo zbog toga, ima i emocija, ali su još neke stvari presudile. Ono što ja vidim, toksičan im je odnos, nije zdrav, metastazirao je, loš je i ne izgledajus rećno. Adam je mene predstavljao kao večticu, mislim da je mene krivio za mešanje. Ja bih ga pitala ko mu je sada kriv - dodala je Miljana Popović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.