AKTUELNO

Nije mu bilo svejedno!

Tokom emisije Gledanje snimaka pušten je Ljubavni klip Marka Markovića i Ane Spasojević . Nakon toga je voditelj Milan Milošević podigao Mikija Đuričića:

Neosporne su emocije, ali činjenica je da je isti pogled: Svaku je gledao isto sem Anite, vidi se da ovde ima simpatirsanja. Najviše mu se sviđala Milica to se videlo, a on se igrao sa njima. Marko je odabrao to da se igra, ali nije bio kapacitet. Najljbavniji klip će biti sa Milicom, ali nije on kriv ništa, krivi su svi - rekao je Miki.
On uživa u svemu ovome, on grli Maju, smeje se i uživa, ali sad pokaži malo ljudskosti, gde je ljudskost? Odigrao si igru, e sada da pričamo o njemu. On je uradio i Ani, i MIlici i Aniti. Da li je ovo poena da se igraš sa devojkama od 17,18 godina - vikao je Ivan.
Ovo što kažete da se igram ja sa nekim, to nije istina. Evo igrao sam se ako vam je lakše. - dodao je Marko.
Ana čeka da li ćeš ti ustati i reći, ona je ispala džek u mojim oičima, a ti si joj obećao mnogo toga, ona je bila tu za tebe uvek. Meni je Ana rekla da se nešto dešava a da ne treba da se zna. Da li postoji nešto da je prešlo vašu granicu prijateljstva - dodao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne postoji - rekao je Marko.
Ovo ne rade šmekeri - prokometarisao je Zvezdan

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se Ani rekao da je gledam kao drugaricu - rekao je Marko.
Jesi li ti njoj to rekao nasamo ? - upitao je Miki.
Ovo je ozbiljno zavljačenje, ispao si loš prema Ani. Pumpanje ega, on nije zadovoljan sam sa sobom - dodao je Uroš.
Ja sam zadovoljan samim sobom - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.