AKTUELNO

Potrešeni!

Poznata Tiktokerka Uki Q jutros je na svojoj društvenoj mreži Instagram podelila uznemirujuće fotografije svoje sestre, za koju tvrdi, da je doživela nasilje od strane muža.

Foto: Instagram.com/@uki_q

Naime, njena mlaža sestra krunisala je svoju ljubav sa svojim dečkom u februaru ove godine. Sada, Una se obratila preko svog Instagram profila, te je podelila uznemirijuće fotografije svoje sestre:

Foto: Intagram.com/@uki_q

- On je muž moje sestre koji je večeras pretukao moju sestru skoro na mrtvo. Uzeo joj je glavu i udarao njenom glavom o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi, a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao bebu staru 2 meseca i pravio modrice, uz pretnje da će joj oduzeti starateljstvo ako se razvede od njega. Nakon što je večeras unakazio dovezao je na WMA i pobegao dok mu nisu došli tata i brat jer je tatin sin. Došli su smejajući nam se pred policijom, uz dobacanja sa očeve strane kako je ponosan na svog sina i kako će tek da bude. Nakon što smo rekli da ćemo sve da objavimo javno njegov tatica počeo je da preti uz reči kako on ima lek i za to jer misli da novcem može sve da reši - napisala je između ostalog poznata Tiktokerka Uki Q.

Foto: Intagram.com/@uki_q

Takođe, kako sa njim njena sestra ima dete, Uki je podelila i fotografije bebe od dva meseca, za koju tvrdi da je zlostavljana.

Foto: Instagram.com/@uki_q

Nakon toga, podelila je i fotografiju na kojoj se nemili događaj odvio, te je i napisala:

- Ovde ju je tukao. Ponavljam, udarao njenom glavom o ove pločice dok je bila bez svesti koju je izgubila kada je prethodno davio dok nije ostala bez vazduha - napisala je između ostalog Uki Q.

Foto: Instagram.com/@uki_q

Autor: N.Ž.