AKTUELNO

Surovo iskrena!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević postavio je naredno pitanje Aleksandri Nikolić.

Zašto nemaš malo empatije prema Milici, ima samo 18 godina, bar da je zagrliš i saslušaš. To što ona ne pokazuje, ti bi trebala da znaš da joj je teško - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da budem blaga, mislim da je trebala rijaliti da usmeri u drugom pravce. Ne mogu da je podržim da bude deo kokošinjca. Baš zato što mi je drugarica ja joj kažem grublje. Ja njoj ispiram mozak u krevetu i više sam i dosadila sama sebi. Ljudi će ovde da kažu da sam ljubomorna. Ja sam pričala kad je moje izlaganje o Marku i Milici, sve najgore sam govorila o Marku, jer je ona moja drugarica. Bila sam zaljubljena, ali ne znam kako drugačije nego da joj kažem grupo. Treba da bude jedna jedina, a ne peta, šesta ili sedma - rekla je ona.
Prošle godine kad sam imala neku drugu situaciju mazila me je i pazila, a na kraju se to meni nije isplatilo. Prošle sezone sam bila voljena. Sad kad je videla da mi se Marko sve više i više sviađa i da počinjem da osećam nešto krenula je da mi govori u lice i kaže kako je relano. Ja sam bežala od realnosti. Trebala sam na vreme neke stvari da prestanem. Zna ona da bude drska, jer sma joj pričala da mi rijaliti ide u drugom smeru i da fokus budem sama sebi. Izdešavalo se nešto drugačije, ali bolje sad na početku i posle da se udaljim od svega - govorila je Milica.
Ja mislim da ovde ima muškaraca, da se ne uvredi Marko, koji imaju više harizme, energije i koji su posvećeniji devojkama i kji će možda više pažnje da joj daju.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.