AKTUELNO

Muk u Beloj kući!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević postavio je naredno pitanje Milicu Veselinović.

Da li očekuješ da će Marko smeti da obavi taj razgovor sa tobom koji je trebao da se desi u ponedeljak? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam osoba koja će da potencira i da juri za tim. BIla je takva situacija, nisam htela da spominjem jer je bio nervozan zbog prodavnice. Ko će razgovor, razgovor bi se desilo. Ja sam mu rekla da razgivor može, dogovorili smo se, on nije imao potrebu. Posle svega nema potrebe. Videla sam kakva je situacija i već par dana postepeno, sama sa sobom, rešavam te stvari. Ne smatram da sam imala neku ogromnu grešku, jer je sve u skladu sa mojim godinama. Radila sam iskreno, nisam imala drugu nameru.b Pokušavala sam da sakrijem emocije, nekad sam ih previše pokazivala. Nadam se da neke ljude napolju nisam razočarala što sam sebi ovo dozovila. Poštujem njegov izbor, do razgovora nije došlo, niti će da dođe. Ne smatram da sam nešto loše uradila. Neko je tumačio moje pokazivanje i skrivanje emocije kao jurvanju i poniženje. On je prema meni bio okej, nije bio prost i perverzan.
Napisala mu je lepo ljubavno pismo, svi smo ga pročitala ispred rehaba. Najjače je kad uđu jedna drugoj u termin i čekaju da ova ode - ubacio se Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.