AKTUELNO

Isplivava sve na videlo!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević postavio je naredno pitanje Anita Stanojlović.

Zašto si izgubila samopouzdanje? Najlepša si u "Zadruzi" zaboravi Marka koji ti je davao lažnu nadu i samo te iskorišćavao - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste mi se malo poljuljalo samopouzdanje. Danas sam baš rekla Marku da od sinoć imam više samopouzdanja. Mislim da su svi videli da sam dobra. Marko je to izabrao i da je hteo tako da se ponaša prema meni jer je hteo priču - govorila je Anita.
Ovo je budalaština da sam hteo priču, ona je ušla kao anonimna. Devojka mi se svidela, neke stvari su me odbile i ne mogu protiv sebe - ubacio se Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto nisi zvanično sa Majom, da li bi dozovolio da te Anita poljubi u vrat - ubacio se Ivan.
Je l' si pio kafu sa Anom Spasojević jutros? - pitao je Milan Milošević.
Nismo bili sami - rekao je Marko.
Ako mala Aita kaže da je zaljubljena i da neće da se odvoji, a ti to vidiš nagrađuješ je velikim budžetom. Meni da da veliki budžet, ne da bih bila srećna, nego ne znam šta. On je sve nagradio. Ona prizna, kaže da je baš briga što se ponižava. Marko je svestan toga i boli ga k*rac. Treba makar malo da je zašitit. Marko je sad j*bao mamu, postao je bezobrazan i koristoljubiv - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Momak ne daje lažnu nadu, nego one same sebi daju nadu. One same dođu do izolacije, gledaju kako se dira sa Milicom i čekaju da završi - pričao je Bilal.
Ne bih se složila. On kaže da je takav i živi takav život, a Marko ne ustane da tokaže. On kaže: "Šta ti je? Ogradio sam se". Ili si k*rvar i šmeker - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.